16 juli 2019

Schoonmaken in het grootste rijksmonument van Nederland

Gevestigd in het grootste abdijcomplex in de Benelux bieden Hotel en Conferentieoord Rolduc en Kloosterbrasserie de Kanunnik gasten Limburgse gastvrijheid in een historische ambiance. Een locatie die op de erfgoedlijst van UNESCO staat, vraagt om specialistische kennis en ervaring. Voor de schoonmaak van het hotel en de brasserie heeft Abdij Rolduc daarom gekozen voor EW Facility Services als haar nieuwe samenwerkingspartner. Niet alleen heeft de marktleider in de hotelschoonmaak ervaring met het schoonmaken van monumentale gebouwen zoals het Koninklijk Concertgebouw, het Scheepvaartmuseum en Rijksuniversiteit Groningen, ook weet zij als geen ander schoonmaak aan gastbeleving te koppelen.

Schoonmaken in het grootste rijksmonument van Nederland

Samen optrekken

Binnen het hotel wordt EW Facility Services verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers, algemene dienst en het linnenlogistiek. Verder neemt de facilitair dienstverlener de leiding van het hele schoonmaakteam voor haar rekening. Hennie Merks, Ambassadeur EW Facility Services: “Binnen het hotel en de brasserie gaan we een uniek partnerschap aan. Samen met een aantal schoonmaakmedewerkers in eigen beheer, nemen wij de schoonmaak van het hotel voor onze rekening. Onze Executive Housekeeper stuurt vervolgens het gehele schoonmaakteam aan.” Uit ervaring weet de facilitair dienstverlener dat continuïteit, kwaliteit en flexibiliteit in belangrijke mate worden bepaald door de leidinggevende. Binnen een samengesteld team is dit nog belangrijker. “Naast het waarborgen van de kwaliteit is onze Executive Housekeeper de verbindende schakel binnen het team en met de opdrachtgever.”

Abdij Rolduc en EW Facility Services kijken uit naar een succesvol partnerschap.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op