04 december 2020

Schoonmaker van het Jaar 2020 is onze collega Khadija el Bouayadi

Anders dan andere jaren, maar nog even spannend. Gistermiddag werden de Golden Service Awards uitgereikt. En wat een mooi resultaat. Onze collega Khadija el Bouayadi is de ‘Schoonmaakster van het Jaar 2020’. Wij zijn enorm trots op haar, net als op alle andere finalisten. Want zoals de organisatie het gister tijdens de uitreiking benoemde, “eigenlijk zou juist dit jaar iedereen die in het schoonmaakvak zit schoonmaker van het jaar moeten worden”.

Schoonmaker van het Jaar 2020 is onze collega Khadija el Bouayadi

Virtuele finale

Helaas konden we dit jaar niet live bij elkaar komen en werd het een virtuele uitreiking. Op afstand, maar toch ook samen, beleefden we de finale. Met maar liefst 5 finalisten was de spanning om te snijden. In de categorie Schoonmaker van het jaar maakten naast Khadija namelijk ook collega’s Hennie en Renuka kans op de titel. Collega’s Lonneke en Aysegul streden samen met drie andere vakgenoten om de titel van Beste leidinggevende van het jaar 2020. Deze collega’s grepen helaas nèt naast de winst. Via whatsapp hielden de deelnemers elkaar buiten de uitzending om op de hoogte en steunden zij elkaar. Zo werd ook de winst van Khadija door iedereen toegejuicht en gezamenlijk gevierd.

Khadija is dé ambassadrice van het schoonmaakvak

Zij werd daarom uitgeroepen tot Schoonmaakster van het Jaar 2020. “Iedereen was vol lof over Khadija en haar enorme verantwoordelijkheidsgevoel richting het hotel waar zij werkzaam is”, zegt GSA-jurylid Albert-Jan Hoefnagels over deze schoonmaaktopper. “Als alleenstaande vrouw met drie kinderen heeft ze veel ballen hoog te houden. Dit doet zij met verve en kracht. De glimlach op haar gezicht op elk moment van de dag wordt enorm gewaardeerd. Er wordt hard gewerkt door het hele team, maar er is ook veel plezier. Dat was zeker te merken. Khadija is iemand waar je van op aan kunt, die enorm flexibel is en makkelijk schakelt. Ze is erg bescheiden en dat siert haar, maar ze doet zichzelf echt tekort. Khadija is een voorbeeld voor de schoonmaakbranche.”

Toen wij Khadija zelf vroegen of ze had verwacht de titel binnen te slepen, wijdde ze het in eerste instantie aan geluk, maar haar leidinggevende complimenteerde haar direct. “Khadija, je hebt dit dubbel en dwars verdiend! Je staat altijd voor ons en de opdrachtgever klaar. Je komt je afspraken na en we weten dat wanneer we jou iets vragen, het altijd goedkomt.”, aldus Anne Blom, Rayonmanager bij EW Facility Services. Iets wat ook de jury dus opviel. Khadija’s bevlogenheid, flexibiliteit en altijd aanwezig glimlach zorgen ervoor dat iedereen vol lof over haar is.

Allemaal winnaars

Natuurlijk zijn al onze finalisten winnaars. Birgit Jilesen, Manager Hospitality Academy & Kwaliteit bij EW Facility Services: “Ondanks dat Hennie, Renuka, Lonneke en Aysegul niet met de titel naar huis gaan, hebben zij laten zien dat zij erg goed zijn in hun werk. Ze hebben zich echt weten te onderscheiden en laten zien wat een betrokken en professionele collega’s wij in dienst hebben. We zijn dan ook blij dat zij voor ons werken en hun finaleplaats was dan ook meer dan verdiend.”

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer