17 december 2019

Snowworld en EW Facility Services trekken samen duurzaam op

Meedenken, adviseren en samen optrekken om te komen tot de ultieme gastbeleving, dat is waar het volgens EW Facility Services binnen een strategische partnerschap onder andere om draait. Toen Snowworld Landgraaf halverwege dit jaar op zoek ging naar een nieuwe schoonmaakpartner was een van de vereisten dan ze een samenwerkingspartner zochten die meer biedt dan puur en alleen schoonmaak. Iets dat de facilitair dienstverlening goed past. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services: “Door van elkaars expertise gebruik te maken, versterk je elkaars doelen.”

Snowworld en EW Facility Services trekken samen duurzaam op

Meedenken puur sang

Meedenken met Snowworld Landgraaf kwam in het offertetraject al direct aan het licht op het gebied van duurzaamheid. Snowworld heeft tot doel het gebruik van plastic te reduceren en zelfs uiteindelijk helemaal uit te bannen. Voor het schoonmaakonderhoud werd daarom door EW Facility Services gekozen voor de ozontechnologie Lotus® PRO. Een duurzaam en innovatief schoonmaakconcept waarmee we vaarwel zeggen tegen alle dagelijkse schoonmaakchemicaliën.

De innovatie

Het Lotus® PRO schoonmaakconcept is een systeem dat koud leidingwater simpel en veilig omzet tot ozonwater. Uniek is het feit dat het ozonwater maar liefst 24 uur lang haar hygiënische werking behoudt en daarmee traditionele, dagelijkse schoonmaakproducten vervangt. Het systeem is een antwoord op de miljoenen liters schoonmaakchemicaliën en vervuild water die jaarlijks in het riool verdwijnen. Daarnaast wordt het gebruik van plastic flessen waarin de traditionele schoonmaakmiddelen verpakt zitten tot het minimum gereduceerd. Een extra slag op kwaliteit, efficiëntie en het feit dat medewerkers van EW Facility Services niet meer in aanraking hoeven te komen met schoonmaakchemicaliën, maken dit schoonmaakconcept tot een succes.

Eerste ervaringen

De eerste ervaringen met het Lotus® PRO schoonmaakconcept bij Snowworld Landgraaf zijn goed. Daniëlle van Herten, Rayonmanager EW Facility Services: “Natuurlijk is het altijd even wennen, met name ook doordat er geen geur en kleur aanzit. Maar onze collega’s zijn ze erg positief over het gebruik van ozonwater en willen niet meer anders. Het maakt streeploos schoon en is daarnaast veilig in het gebruik.” Ook Snowworld ziet en ervaart de voordelen. Wim Hubrechtsen, CEO Snowworld: “Naast dat de kwaliteit van het schoonmaken met ozonwater goed is, wordt er op een tastbare en zichtbare wijze bijgedragen aan ons duurzaamheidsbeleid.”

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Op zoek naar een duurzame invulling van uw facilitaire dienst?

Samenwerken met EW Facility Services