08 oktober 2019

Snowworld Landgraaf kiest voor EW Facility Services

EW Facility Services is de nieuwe samenwerkingspartner van Snowworld Landgraaf. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van het gehele complex in Landgraaf.

 

Snowworld Landgraaf kiest voor EW Facility Services

Flexibele partner met ervaring

Met 5 pistes, 4 restaurants, een hotel met 100 kamers en Europa’s grootste klimpark, mag Snowworld Landgraaf zich het grootste indoor Skidorp van Europa noemen. De diversiteit in faciliteiten en activiteiten vraagt om een flexibele partner met ervaring. Wim Hubrechtsen, CEO Snowworld: “Een dag bij Snowworld moet voor onze gasten een echte beleving zijn. Met een wisselend aantal bezoekers die één of meerdere dagen bij ons verblijven, zochten wij naar een samenwerkingspartner die meer biedt dan puur en alleen schoonmaak. Wij denken in EW Facility Services deze partner te hebben gevonden.” Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services: “Vanuit onze beide visies komen we tot een brede samenwerking met SnowWorld Leisure. Daarbij zijn wij door onze ervaring bij High Traffic locaties gewend aan wisselende bezettingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Flexibel inspelen op de wensen en behoeften van Snowworld past ons perfect.”

Langdurige partnerschap

Hennie Merks, Ambassadeur EW Facility Services: “EW Facility Services gaat voor een lange tijd een samenwerking met Snowworld aan.” Bas Cornelissen vult aan: “Een strategisch samenwerking met de opdrachtgever is van onschatbare waarde. Door dit te combineren met een transparante en flexibele houding van beide partijen is groei mogelijk. Daarbij kunnen we van elkaars expertise gebruikmaken en zo écht maatwerk leveren.”

EW Facility Services en Snowworld Landgraaf kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op