20 februari 2020

Stadsschouwburg Utrecht gaat met EW Facility Services voor kwaliteit en gastvrijheid

 

Wij zetten kwaliteit en gastheerschap elke dag op het programma.

Met bovenstaande uitspraak zette Stadsschouwburg Utrecht eind 2019, onder begeleiding van Adviesbureau Atir, de Europese aanbesteding voor schoonmaakonderhoud, levering van sanitaire voorzieningen, specialistische werkzaamheden en ongediertebestrijding in de markt. De opdracht werd aan EW Facility Services toevertrouwd.

Stadsschouwburg Utrecht gaat met EW Facility Services voor kwaliteit en gastvrijheid

Voor de facilitair dienstverlener begon 2020 goed. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur bij EW Facility Services: “Op 1 januari zijn we niet alleen bij Stadsschouwburg Utrecht, maar ook bij Het Nationale Theater Den Haag gestart. Twee super mooie opdrachtgevers die écht bij onze organisatie en filosofie passen. Ik ben blij dat we met onze visie op hospitality, ondernemerschap en flexibilisering het verschil maken voor opdrachtgevers in dit segment.”

“Stadsschouwburg Utrecht is een iconisch en historisch gebouw in het centrum van Utrecht, je kunt er niet omheen!”, vertelt Fenna van Ginkel, Salesconsultant bij EW Facility Services. “Wij hebben onze organisatie optimaal ingericht om dagelijks de ultieme gastbeleving te creëren. We onderscheiden ons op details en weten flexibel in te spelen op de dynamiek binnen de schouwburg. Niet alleen in verband met de voorstellingen, maar ook gericht op de Zomerstop. Vanuit ervaring weten we hoe we hier invulling aan kunnen geven. We hebben daarom aan Stadsschouwburg Utrecht duidelijke statements afgegeven in kwaliteits- en belevingscijfers, waarmee we garanderen dat wij de gewenste kwaliteit en gastvrijheid ook écht gaan realiseren. Ik ben erg trots dat we zo’n mooi partnerschap zijn aangegaan!”

Thijs Teunissen, Hoofd Techniek en Gebouwbeheer bij Stadsschouwburg Utrecht: “Begin dit jaar is EW Facility Services bij ons aan de slag gegaan. Wij zijn erg te spreken over de transparante en duidelijke wijze waarop het team tot nu toe met ons communiceert. We zien dit terug in het werk en we kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking in de toekomst!”

 

Vlnr: Bas Cornelissen (Algemeen Directeur EW Facility Services) en Lucia Claus (Directeur Stadsschouwburg Utrecht)

Anderen bekeken ook

Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer
02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op