20 februari 2020

Stadsschouwburg Utrecht gaat met EW Facility Services voor kwaliteit en gastvrijheid

 

Wij zetten kwaliteit en gastheerschap elke dag op het programma.

Met bovenstaande uitspraak zette Stadsschouwburg Utrecht eind 2019, onder begeleiding van Adviesbureau Atir, de Europese aanbesteding voor schoonmaakonderhoud, levering van sanitaire voorzieningen, specialistische werkzaamheden en ongediertebestrijding in de markt. De opdracht werd aan EW Facility Services toevertrouwd.

Stadsschouwburg Utrecht gaat met EW Facility Services voor kwaliteit en gastvrijheid

Voor de facilitair dienstverlener begon 2020 goed. Bas Cornelissen, Algemeen Directeur bij EW Facility Services: “Op 1 januari zijn we niet alleen bij Stadsschouwburg Utrecht, maar ook bij Het Nationale Theater Den Haag gestart. Twee super mooie opdrachtgevers die écht bij onze organisatie en filosofie passen. Ik ben blij dat we met onze visie op hospitality, ondernemerschap en flexibilisering het verschil maken voor opdrachtgevers in dit segment.”

“Stadsschouwburg Utrecht is een iconisch en historisch gebouw in het centrum van Utrecht, je kunt er niet omheen!”, vertelt Fenna van Ginkel, Salesconsultant bij EW Facility Services. “Wij hebben onze organisatie optimaal ingericht om dagelijks de ultieme gastbeleving te creëren. We onderscheiden ons op details en weten flexibel in te spelen op de dynamiek binnen de schouwburg. Niet alleen in verband met de voorstellingen, maar ook gericht op de Zomerstop. Vanuit ervaring weten we hoe we hier invulling aan kunnen geven. We hebben daarom aan Stadsschouwburg Utrecht duidelijke statements afgegeven in kwaliteits- en belevingscijfers, waarmee we garanderen dat wij de gewenste kwaliteit en gastvrijheid ook écht gaan realiseren. Ik ben erg trots dat we zo’n mooi partnerschap zijn aangegaan!”

Thijs Teunissen, Hoofd Techniek en Gebouwbeheer bij Stadsschouwburg Utrecht: “Begin dit jaar is EW Facility Services bij ons aan de slag gegaan. Wij zijn erg te spreken over de transparante en duidelijke wijze waarop het team tot nu toe met ons communiceert. We zien dit terug in het werk en we kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking in de toekomst!”

 

Vlnr: Bas Cornelissen (Algemeen Directeur EW Facility Services) en Lucia Claus (Directeur Stadsschouwburg Utrecht)

Anderen bekeken ook

07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer
31 januari 2024

Van Oord kiest voor EW Facility Services als haar schoonmaakpartner

Vanaf 1 februari 2024 is EW Facility Services de nieuwe schoonmaakpartner van Van Oord. Naast de borging van…

Lees meer
16 januari 2024

In gesprek zijn en blijven

DT op de werkvloer weer enorm leerzaam Schoonmaken is een vak, dat zien we iedere dag bij onze…

Lees meer

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op