03 mei 2017

Team EW for Life doet mee aan de Stelvio for Life

Over vier maanden is het zover. Team EW for Life trotseert op 2 september 2017 opnieuw de beruchte Passo Dello Stelvio voor het goede doel Barcode for Life. Op dit moment zijn onze teamleden volop in training voor de Stelvio for Life met een beklimming van 1.533 hoogtemeters over maar liefst 21,1 km. Voor onze teamleden is het een persoonlijke uitdaging om alles uit zichzelf te halen en de top te bereiken. Als team hebben ze nog een andere uitdaging en dat is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Team EW for Life doet mee aan de Stelvio for Life

Stichting Barcode for Life werft fondsen voor het Center for Perzonalized Cancer Treatment een onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met het begrijpen van het DNA van kankercellen, waardoor een effectievere manier van behandeling van kanker geboden kan worden. Meer op het individu aangepast en met minder, of liever geen, bijwerkingen. Ieder teamlid zamelt voorafgaand aan Stelvio for Life voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in. Dit betekent € 1.533,- per deelnemer dat volledig ten goede komt aan dit goede doel.

De uitdaging die onze teamleden zullen aangaan valt niet te vergelijken met de strijd die kankerpatiënten aangaan. Door zoveel als mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel hoopt het team de behandeling voor iedere patiënt dragelijker te kunnen maken.

Team EW for Life steunen? Dit kan door een gelddonatie via de website van Stelvio for Life.

 

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op