03 mei 2017

Team EW for Life doet mee aan de Stelvio for Life

Over vier maanden is het zover. Team EW for Life trotseert op 2 september 2017 opnieuw de beruchte Passo Dello Stelvio voor het goede doel Barcode for Life. Op dit moment zijn onze teamleden volop in training voor de Stelvio for Life met een beklimming van 1.533 hoogtemeters over maar liefst 21,1 km. Voor onze teamleden is het een persoonlijke uitdaging om alles uit zichzelf te halen en de top te bereiken. Als team hebben ze nog een andere uitdaging en dat is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

Team EW for Life doet mee aan de Stelvio for Life

Stichting Barcode for Life werft fondsen voor het Center for Perzonalized Cancer Treatment een onderzoekscentrum dat zich bezighoudt met het begrijpen van het DNA van kankercellen, waardoor een effectievere manier van behandeling van kanker geboden kan worden. Meer op het individu aangepast en met minder, of liever geen, bijwerkingen. Ieder teamlid zamelt voorafgaand aan Stelvio for Life voor elke hoogtemeter minimaal € 1,- aan sponsorgeld in. Dit betekent € 1.533,- per deelnemer dat volledig ten goede komt aan dit goede doel.

De uitdaging die onze teamleden zullen aangaan valt niet te vergelijken met de strijd die kankerpatiënten aangaan. Door zoveel als mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel hoopt het team de behandeling voor iedere patiënt dragelijker te kunnen maken.

Team EW for Life steunen? Dit kan door een gelddonatie via de website van Stelvio for Life.

 

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op