11 april 2019

Team Van der Valk Arnhem wint de EW Service Award

Nietsvermoedend werd onlangs het team van EW Facility Services bij Van der Valk Arnhem verrast door de jury van de EW Service Awards. Uit alle teams in de categorie hotels, werden zij verkozen tot het best presterende team van dit jaar. Housekeeper Camelia werd volledig verrast: “Ik had niets in de gaten van deze verrassingsoverval en ben heel blij met de award. Ik ben erg trots op mijn team. We doen het samen en zijn allemaal even belangrijk binnen ons team. Het is gewoon SUPER.”

Team Van der Valk Arnhem wint de EW Service Award

Onderscheiding

Key Account Directeur Hotels en jurylid, Patrick van Meeuwen ziet de award eigenlijk meer als een onderscheiding: “Eigenlijk vind ik onderscheiding beter passen. Het team bij Van der Valk heeft zich namelijk echt onderscheiden. Na onze bezoeken aan de drie genomineerden kregen wij het gevoel dat dit team in de categorie Hotels zomaar de winnaar zou kunnen zijn.” Belangrijke criteria zijn samenwerking, betrokkenheid, kwaliteit en bijdragen aan de beleving van de (eind)gebruikers. Patrick: “Tijdens ons jurybezoek waren wij enorm onder de indruk van de hechte band binnen het team. Soms werk je met mensen zonder ze écht te kennen, hier is er oprechte interesse in elkaar zowel zakelijk als privé. Dat vertaalt zich naast het bieden van kwaliteit en gastbeleving in de manier hoe zij met elkaar en de opdrachtgever omgaan. Ze staan altijd voor elkaar en de opdrachtgever klaar. Dit is waar het woord TEAM voor staat: Together Everyone Achieves More.”

In de herkansing

Dat het team bij Van der Valk altijd voor een topprestatie gaat blijkt uit het feit dat ze na vorig jaar ook dit jaar weer genomineerd waren. Nu gaan ze er met de winst vandoor. Volgens de opdrachtgever volledig terecht. Camelia en haar team verdienden de award dit jaar zelfs nog meer dan vorig jaar. En nu? Camelia: “De award betekent veel voor ons, maar er verandert aan de andere kant ook niets. Wij zullen alles blijven doen om het sterkste en beste team te blijven!”

EW Service Awards

De EW Service Award van EW Facility Services is een jaarlijkse onderscheiding waarbij de multi service facilitair dienstverlener op zoek gaat naar de best presterende teams binnen haar organisatie. Zij onderscheidt hierin twee categorieën, namelijk Hotels en Kantoren, High traffic & Zorg. Per categorie worden drie teams genomineerd voor de EW Service Award, waarna een uiteindelijke winnaar wordt uitgeroepen. Belangrijke criteria binnen de onderscheiding zijn samenwerking, betrokkenheid, kwaliteit en de bijdrage die het team levert aan de beleving van de (eind)gebruikers. Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en teams is een nominatie iets om trots op te zijn. De genomineerde teams hebben het afgelopen jaar laten zien te excelleren in hun dienstverlening en als team. EW Facility Services riep de award in het leven om kritisch te zijn naar de eigen dienstverlening; maar minstens zo belangrijk is het doel om met deze award waardering te tonen voor de inzet en het enthousiasme van haar medewerkers.

Anderen bekeken ook

24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op