30 januari 2017

The Power of Hospitality – 14 februari 2017

De kracht van hospitality is niet te onderschatten. Aan hospitality wordt steeds meer lading en betekenis gegeven. Wensen en verwachtingen van eindgebruikers nemen toe. Een mooi hotel of een fijne werkplek is niet meer genoeg. Het gaat om het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Bedrijven die de ‘power’ van hospitality op de juiste wijze inzetten, maken het verschil en veroveren het hart van hun klant. Maar hoe creëer je een ultieme beleving? Op de internationale dag van de liefde organiseert EW Facility Services haar event ‘The Power of Hospitality’, bij het mooie Hilton Amsterdam Airport Schiphol.

The Power of Hospitality – 14 februari 2017

Verschillende invalshoeken
Onze sprekers houden zich dagelijks bezig met de power van hospitality. Zij gaan deze uitdaging aan vanuit hun eigen specialisme.

Hoe levert ICT een bijdrage aan hospitality? Een vraag die Steven van Belleghem, inspirator, coach en deskundige op het gebied van customer experiences en digitalisering, zich continu stelt. En hoe maakt Hilton Amsterdam Airport Schiphol haar onderscheidende vijfsterren beleving waar? General Manager Jolijn Zeeuwen neemt de gasten mee en vertelt hoe zij hier met haar team iedere dag mee bezig is.

Bernhoven Ziekenhuis mag zich al twee maal op rij het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland noemen, hoe hebben zij dit bereikt? Jan Willem Nugteren, Gastvrijheidsarchitect en voormalig Manager Gastvrijheid Bernhoven, geeft inzicht in de cultuuromslag die het ziekenhuis hiervoor doormaakte.

De middag vindt plaats onder leiding van dagvoorzitter Tim Zeegers die op een luchtige, maar scherpe manier de verbinding zoekt tussen de sprekers en het publiek.

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op