26 mei 2017

UL-Team en EW Facility Services ontwikkelen leidinggevende training

EW Facility Services en UL-Team hebben samen een leidinggevende training ontwikkeld voor de supervisors en voorwerkers van EW Facility Services. Een 3-daagse training die bol staat van praktische vaardigheden op het gebied van communicatie en management.

UL-Team en EW Facility Services ontwikkelen leidinggevende training

Drijvende kracht
Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke issues voor EW Facility Services. De leidinggevende training sluit hier naadloos op aan. Birgit Jilesen, Manager Hospitality Academy en Kwaliteit: “De mensen binnen onze organisatie zijn de drijvende kracht achter ons succes. Wij geloven dat zij vanuit hun ambitie en passie, steeds beter kunnen worden in wat ze doen. Met elkaar als team en individueel. Wij besteden daarom graag veel aandacht aan hen door te investeren in trainings- en opleidingsprogramma’s. Onze supervisors zijn voor een team vaak het eerste aanspreekpunt. Zij begeleiden, coachen en instrueren de schoonmaakmedewerkers. Met deze training reiken wij handvatten aan die hen helpen in hun rol als supervisor en waarmee zij hun team nog beter kunnen ontwikkelen.”

Samenwerking
Uniek aan de training is de samenwerking tussen UL-Team en EW Facility Services. Trainers van beide organisaties bieden ieder vanuit hun eigen expertise onderdelen van de training aan. UL-Team neemt de onderdelen communicatiestijlen, geven van complimenten en feedback, aanspreken op gedrag, afspraken maken en behandelen van klachten voor haar rekening, EW Facility Services gaat dieper in op het hospitality aspect binnen de rol van supervisor/voorwerker.

Toekomst
De eerste groepen zijn getraind. Binnenkort gaat een nieuwe groep van start en ook in 2018 zullen verschillende groepen supervisors/voorwerkers de leidinggevende training aangeboden krijgen. De ervaringen zijn goed. Rayonmanager van EW Facility Services Corine van der Spek: “Mijn voorwerkers kwamen erg enthousiast terug van de training. Ze hebben er veel van geleerd en brengen het geleerde ook al goed in de praktijk.” Belinda Dekkers, directeur UL-Team vult aan:” De samenwerking over de invulling van de training verloopt zeer soepel en het is mooi om te zien dat de training zo positief door de deelnemers wordt ontvangen.”

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Mogen onze medewerkers u positief verrassen?

Neem contact op