06 juni 2017

Unieke short- & longstay ervaring EW Facility Services zorgt voor gunning Cityden Up

Op 7 juni start EW Facility Services met haar schoonmaakdienstverlening bij Cityden Up. Een gloednieuw hotel-appartementen concept in Amsterdam. Naast het schoonmaakonderhoud van de 81 kamers en algemene ruimtes verzorgt de facilitair dienstverlener tevens de linnenlogistiek.

Unieke short- & longstay ervaring EW Facility Services zorgt voor gunning Cityden Up

Flexibiliteit
Cityden Up biedt haar gasten inspirerende en praktisch ingerichte kamers. Binnen seconden kan een gast de kamer transformeren in een plek om te relaxen of te werken. Of het nu voor één dag is of voor drie weken. En juist deze flexibiliteit die Cityden Up haar gasten biedt, vraagt zij ook van haar leveranciers. De keuze voor EW Facility Services als professionele schoonmaakpartner is daarom niet toevallig. Vanuit haar jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche ontwikkelt EW Facility Services innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen. Gastvrijheid, beleving, representativiteit, wisselend gebruik van ruimten, fluctuerende bezoekersaantallen en een performance van zeven dagen per week, 24 uur per dag staan hierin centraal.

Expertise
EW Facility Services is geen onbekende met het short- & longstay principe van Cityden Up. De expertise die de facilitair dienstverlener hierin heeft, onder meer door haar dienstverlening bij opdrachtgevers als Zoku, Amsterdam ID Aparthotel en Hotel2Stay, was voor Cityden Up doorslaggevend om met EW Facility Services in zee te gaan. Jorg Lammers, General Manager Cityden Up, heeft eerder gewerkt met de facilitair dienstverlener. Lammers over deze nieuwe samenwerking: “Mooi man, om weer met EW Facility Services als betrouwbare partner de samenwerking aan te gaan bij Cityden Up Amsterdam South!" 

Cityden biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam vanaf haar gloednieuwe rooftopbar. Op de foto ziet u v.l.n.r. Sander Bijvoet - Operationeel Manager Cityden Up, Sascha Schreurs - Rayonmanager EW Facility Services, Rutger Verstegen – Salesmanager EW Facility Services en Jorg Lammers - General Manager Cityden Up.

 

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Klaar om gezamenlijk de ultieme gastbeleving
te creëren binnen uw organisatie?

Samenwerken met EW Facility Services