10 december 2018

Van der Valk Hotel Ridderkerk kiest voor onze multi service dienstverlening

EW Facility Services is de nieuwe schoonmaakpartner van Van der Valk Hotel Ridderkerk. Vanaf 1 januari is de multi service facilitair dienstverlener verantwoordelijk voor de schoonmaak van de 140 hotelkamers, housekeeping, linnenverzorging, algemene dienst en houseman. De organisatie biedt daarmee een integraal concept met één aanspreekpunt en focus op kwaliteit, gastvrijheid en efficiency.

Van der Valk Hotel Ridderkerk kiest voor onze multi service dienstverlening

Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency

Bij Van der Valk Hotel Ridderkerk staat gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency centraal. Hennie Merks, Salesmanager EW Facility Services: “Al bijna 30 jaar is hospitality het kernbegrip binnen onze dienstverlening. De beleving van de gast is wat ons drijft. EW Facility Services en Van der Valk Ridderkerk vinden elkaar hierin. Wij staan voor kwaliteit en met onze dienstverlening dragen wij bij aan de gastbeleving van het hotel. Door daarnaast meerdere diensten onder een dak aan te bieden kunnen wij efficiency en synergievoordelen bieden.”

Freek van der Valk, Directeur Van der Valk Ridderkerk kijkt uit naar de samenwerking met de marktleider in de hotelschoonmaak: “Ik heb het volle vertrouwen in een goede samenwerking met EW Facility Services.”

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op