27 februari 2015

Marathonklus bij Bio Vakantieoord

Verjaardagscadeau
Een jaar lang klussen voor het Bio Vakantieoord om het zilveren jubileum extra luister bij te zetten. Een opvallende actie van EW Facility Services, die wordt gesteund door een groot aantal medewerkers. Op zaterdag 28 februari vindt de aftrap plaats van de klus-marathon.

EW Facility Services gelooft al 25 jaar in de positieve bijdrage die haar facilitaire dienstverlening levert aan de beleving van gasten, bezoekers of medewerkers op de totale dienstverlening van haar opdrachtgevers. Net als iets voor een ander over hebben. Daarom kiest de onderneming niet alleen voor een eigen feestje, maar zet ze ook een goed doel flink in het zonnetje. De link naar het Bio Vakantiepark is snel gelegd. Deze stichting wil haar bezoekers, kinderen met een handicap, onbeperkt laten genieten. Samen met het eigen gezin, of de groep uit een instelling. Ze doet dat op een geheel eigen, gastvrije wijze.

Marathonklus bij Bio Vakantieoord

Vele handen
Een gedegen actieplan vormt de basis voor alle werkzaamheden. Elke eerste zaterdag na de 25ste van de maand gaat een groep staf- en lijnmedewerkers afkomstig uit heel het land aan de slag. Om één van de vijftien grote Bio-bungalows en het zogenaamde ketelhuis op te knappen. Aan het eind van het jaar staat er dan een tastbaar resultaat in het park in Arnhem. EW Facility Services maakt zich ook sterk om relaties mee te krijgen. Om een handje te helpen of om te sponsoren. Dat laatste kunnen ook de eigen medewerkers doen.

Grote speler
EW Facility Services groeit in een kwart eeuw uit tot een aansprekende hospitality-speler. Zij is marktleider in hotelschoonmaak en vertaalde haar innovatieve hospitality concepten succesvol door naar andere marktsegmenten. Dat blijft niet onopgemerkt in de branche. Klanten met klinkende namen als het Koninklijk Concertgebouw, Rabobank Nederland, Holland Casino, Sportcentrum Papendal en het Amsterdamse Hotel Okura, werken graag samen met het bedrijf. Dat geldt de komende tijd ook voor Bio Vakantieoord. Dat is bezig met een grote verbeterslag. Om nog beter op de wensen van de doelgroep te kunnen inspelen. De extra steun en betrokkenheid van de Arnhemse onderneming komt dus op het juiste moment.

Vakantie vieren
Het Bio Vakantieoord is volledig ingericht om kinderen met een meervoudige handicap een echte en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Samen met broertjes, zusjes en ouders. Maar ook groepen uit instellingen zijn welkom. De ruime bungalows plus alle binnen- en buitenattracties zijn voor elke bezoeker toegankelijk, met of zonder beperking. Zo is er een aangepast en verwarmd zwembad, een bioscoop, de virtuele speelvloer Living Surface en meerdere snoezelruimtes. Ook buiten zijn talrijke mogelijkheden, zoals de Manege in 't Biobos. De stichting krijgt geen subsidie van de overheid en is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van donaties. De samenwerking met EW Facility Services is een prachtig voorbeeld van hoe het Bio Vakantieoord geholpen kan worden.

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

José’s eerste opdracht voor EW Expert Direct

Elke dag weer draait het bij EW Facility Services om het aangaan van nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden. Voor…

Lees meer
ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer