12 juli 2018

Verlenging ISO certificaten 9001 en 14001 voor EW Facility Services

DNV-GL heeft de ISO 9001:2015 en 14001:2015 certificaten van EW Facility Services met drie jaar verlengd. Een bevestiging dat de facilitair dienstverlener haar processen met betrekking tot het realiseren van een hoogstaande kwaliteit en milieugericht werken goed op orde heeft. “Deze certificeringen zijn voor ons erg belangrijk. Wij streven in onze dienstverlening naar Operational Excellence en hebben de ambitie om het beste te halen uit onze bronnen zonder daarmee schade te berokkenen aan mensen en leefomgeving. Deze certificeringen leveren hiervoor het bewijs.”

Verlenging ISO certificaten 9001 en 14001 voor EW Facility Services

ISO 9001:2015 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem, een hulpmiddel dat organisaties van de juiste tools voorziet om doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Met behulp van ISO 14001:2015 worden de eisen voor het milieumanagementsysteem inzichtelijk. Het helpt organisaties een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Met de beide certificeringen wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving en de eisen van opdrachtgevers en natuurlijk ook die van de eigen organisatie.

Birgit Jilesen, Manager Hospitality Academy en Kwaliteit: “Al meer dan 17 jaar heeft EW Facility Services het ISO 9001 certificaat en al 5 jaar het ISO 14001 certificaat in haar bezit. Daarmee geven wij niet alleen aan de kwaliteit te willen handhaven, maar ook het streven hebben ons verder te blijven ontwikkelen om mee te bewegen met de benodigde eisen die resulteren in de optimale klantbeleving en klanttevredenheid.”

Anderen bekeken ook

23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer
Foto ondertekenmoment samenwerking EW Facility Services en Pathé Theaters B.V.
17 april 2024

Pathé kiest voor hospitality expert EW Facility Services als zijn schoonmaakpartner

Pathé is de plek waar iedereen welkom is voor een ontspannen avondje uit. Optimale beleving staat hierbij voorop.

Lees meer
02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer