02 oktober 2020

Vernieuwd klantportaal

Digitalisering is essentieel voor een gezonde, toekomstbestendige bedrijfsvoering. Vandaar dat EW Facility Services blijft investeren in nieuwe systemen. Zo ontwikkelden en implementeerden we het afgelopen jaar met AFAS MijnEW als digitaal HR-systeem. Per 1 juni breiden we dat uit met facturatie en project administratie en per 1 oktober met de modules CRM, inkoop en finance en rapportage tot een compleet ERP-systeem. Op 1 november gaat de kers op de taart live: ons vernieuwde kantportaal Your INSITE!

Vernieuwd klantportaal

Inzicht in gegevens

Op Your INSITE krijgt elke opdrachtgever inzicht in zijn eigen gegevens en kan hij/zij zelf wijzigingen doorvoeren in bijvoorbeeld e-mailadres, telefoonnummer en adres. De toegang tot het portaal is persoonsgebonden en gekoppeld aan een autorisatiestructuur. Zo kan bijvoorbeeld een overkoepelend contactpersoon gegevens van alle locaties inzien en een lokaal contactpersoon alleen gegevens van de eigen locatie.

Dossier van documenten

Op het portaal wordt een dossier van documenten bijgehouden. Naast facturen zijn bijvoorbeeld contactverslagen zichtbaar, ontsluiten we brieven en offertes en plaatsen we management rapportages. Zo hebben opdrachtgevers altijd inzicht in de actuele overeenkomsten, laatste overleggen en offertes voor extra werk en eenmalige opdrachten.

Digitaal ondertekenen

Via het portaal kunnen documenten digitaal ondertekend worden. Zo kunnen nieuwe overeenkomsten, prijsverhogingen en vooral ook offertes voor eenmalige opdrachten extra werk snel afgetikt worden. Rechtsgeldig ondertekening vindt plaats via een code per sms.

Anderen bekeken ook

ergonomie
26 maart 2024

Slimmer schoonmaken met tips van de ergocoach

Schoonmaken is vakwerk en dat neemt EW Facility Services elke dag serieus, ook met oog op gezondheid. Om…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
05 januari 2022

Digitale Inspiratiesessie ‘SROI – van verplichting naar kans’

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel…

Lees meer