28 september 2017

Via Hostels kiest voor EW Facility Services als partner

Met de komst van Via Hostels naar Nederland is Amsterdam een nieuwe hippe overnachtingsplek voor met name de jonge reiziger rijker. Via Hostels heeft al twee vestigingen in Londen en heeft nu de oversteek naar het Europese vasteland gemaakt. Als facilitaire partner is EW Facility Services naast de kamerschoonmaak verantwoordelijk voor de leiding, linnenlogistiek en sanitaire supplies.

Via Hostels kiest voor EW Facility Services als partner

Gemak en comfort

Het nieuwe hostel in Amsterdam heeft een Urban nineties-stijl en combineert het hostelgevoel met de service van een hotel. Geen badkamers op de gang. Iedere kamer, zowel de gezamenlijke als privékamers, is voorzien van een luxe badkamer. Dit gecombineerd met snelle wifi, uniek ingerichte gezamenlijke ruimtes en de cinemaroom, maakt dat de locatie in Amsterdam zich onderscheid op het gebied van gemak en comfort.

Betrouwbaar en flexibel

Voor de nieuwe locatie in Amsterdam zocht Via Hostels in Nederland een betrouwbare en ervaren partner. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “De eerste fase in een opstart van een nieuwe locatie gaat vaak gepaard met sterk wisselende bezettingen. Door het bieden van flexibele oplossingen, waaronder de Pay Per Room voor sanitaire supplies, kan EW Facility Services volledig meebewegen met de bezetting in de opstartfase tegen minimale vaste kosten.” Thijs Sluiter, Rayonmanager EW Facility Services vult aan: “Daarnaast weten we door onze ervaring bij andere hostels precies hoe we moeten inspelen op de verwachting van de gast en de piekmomenten in de operatie. Door te gaan starten met digitale kamerlijsten voor onze collega’s, kunnen we straks nog efficiënter plannen en een betere communicatie met het front office team hebben.”

Ervaring

Voor General Manager van Via Amsterdam William van den Berg is de organisatie geen onbekende. Van den Berg: “Door mijn goede ervaringen met EW Facility Services in het verleden vind ik het super om wederom samen te werken aan dit nieuwe project. EW Facility Services heeft zich in de aanloop naar onze opening zeer flexibel opgesteld en ik ben ervan overtuigd dat we er opnieuw met elkaar een succes van gaan maken”.

Vlnr: Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services), William van den Berg (General Manager Via Amsterdam) en Thijs Sluiter (Rayonmanager EW Facility Services)[/caption]

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd hoe digitalisering u kan helpen bij het creëren van hospitality?

Neem contact op