04 januari 2021

Webinar: Snel en grondig desinfecteren met Robot SAM

Bent u ook sinds Corona zoekende naar een efficiënte manier van desinfecteren? In samenwerking met Loop Robots introduceren wij Robot SAM. Een door Loop Robots ontwikkelde robot die middels UV-C licht ruimtes snel en grondig desinfecteert. Naast dat er geen chemicaliën worden gebruikt, biedt deze nieuwe technologie nog vele andere voordelen. Graag laten wij u hiermee digitaal kennismaken. Samen met Loop Robots organiseren wij daarom op 12 januari een Webinar. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. De Webinar duurt 30 minuten en deelname is uiteraard gratis.

Webinar: Snel en grondig desinfecteren met Robot SAM

Maak kennis met onze nieuwste collega: SAM-UVC

In de strijd tegen het Coronavirus wordt robot SAM momenteel in verschillende sectoren ingezet. SAM-UVC is in staat om in 3 uur een ruimte van 4500 m2 te desinfecteren! EW Facility Services is een getrainde servicepartner van Loop Robots. Onze medewerkers worden ingezet om robot SAM te begeleiden tijdens het desinfecteren van ruimtes, zodat deze daarna weer klaar zijn voor veilig gebruik. SAM-UVC is klinisch getest en gevalideerd door het Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland.

 

Programma Webinar

Na een korte introductie, geeft Mark van de Vrede (CCO Loop Robots) u uitleg over desinfectie met UV-C licht. Vervolgens gaan we dieper in op de toepassing van UV-C licht met SAM-UVC en maakt u door middel van een video kennis met SAM-UVC in de praktijk. We sluiten de bijeenkomst af met een Q&A.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 12 januari
Tijd: 11:30 uur – 12:00 uur
Deelname: gratis

Bent u benieuwd wat SAM-UVC voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan deel aan ons Webinar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rverstegen@ew.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met de Webinar link.

Anderen bekeken ook

EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer
07 februari 2024

Nieuwe carrière na Spoor 2 traject

Na een lange ziekteperiode is het soms niet meer mogelijk om in je huidige werk terug te keren.

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op