04 januari 2021

Webinar: Snel en grondig desinfecteren met Robot SAM

Bent u ook sinds Corona zoekende naar een efficiënte manier van desinfecteren? In samenwerking met Loop Robots introduceren wij Robot SAM. Een door Loop Robots ontwikkelde robot die middels UV-C licht ruimtes snel en grondig desinfecteert. Naast dat er geen chemicaliën worden gebruikt, biedt deze nieuwe technologie nog vele andere voordelen. Graag laten wij u hiermee digitaal kennismaken. Samen met Loop Robots organiseren wij daarom op 12 januari een Webinar. Wij nodigen u hiervoor van harte uit. De Webinar duurt 30 minuten en deelname is uiteraard gratis.

Webinar: Snel en grondig desinfecteren met Robot SAM

Maak kennis met onze nieuwste collega: SAM-UVC

In de strijd tegen het Coronavirus wordt robot SAM momenteel in verschillende sectoren ingezet. SAM-UVC is in staat om in 3 uur een ruimte van 4500 m2 te desinfecteren! EW Facility Services is een getrainde servicepartner van Loop Robots. Onze medewerkers worden ingezet om robot SAM te begeleiden tijdens het desinfecteren van ruimtes, zodat deze daarna weer klaar zijn voor veilig gebruik. SAM-UVC is klinisch getest en gevalideerd door het Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland.

 

Programma Webinar

Na een korte introductie, geeft Mark van de Vrede (CCO Loop Robots) u uitleg over desinfectie met UV-C licht. Vervolgens gaan we dieper in op de toepassing van UV-C licht met SAM-UVC en maakt u door middel van een video kennis met SAM-UVC in de praktijk. We sluiten de bijeenkomst af met een Q&A.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 12 januari
Tijd: 11:30 uur – 12:00 uur
Deelname: gratis

Bent u benieuwd wat SAM-UVC voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan deel aan ons Webinar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar rverstegen@ew.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met de Webinar link.

Anderen bekeken ook

17 december 2021

Optimaal samenwerken vanuit datagestuurd schoonmaken

Alle sectoren ervaren inmiddels de impact van de wereld om ons heen, die continu en in een rap tempo…

Lees meer
26 november 2021

Een terugblik op de finale Golden Service Awards

Met spanning en vol verwachting gingen we naar de finale van de Golden Service Awards. Vanwege corona kon…

Lees meer
24 november 2021

Preventief voorkomen van uitval: rug- en polsbraces lijken de oplossing

Hoe houden we onze mensen vitaal? Een vraag die centraal staat binnen onze organisatie. Als werkgever zien wij…

Lees meer

Benieuwd hoe wij de reis van optimale
facility services samen kunnen beginnen?

Neem contact met ons op