22 augustus 2018

Woon/zorgvoorziening Herbergier Den Haag laat zich ontzorgen door EW Facility Services

Op 27 augustus start EW Facility Services met haar schoonmaakdienstverlening bij de Herbergier in Den Haag. De Herbergier is een kleinschalige woon/zorgvoorziening voor ouderen met geheugenproblemen en is een van de woon/zorgformules van De Drie Notenboomen. De locatie in Den Haag is de eerste die de schoonmaak toevertrouwd aan een professionele externe partij.

Woon/zorgvoorziening Herbergier Den Haag laat zich ontzorgen door EW Facility Services

Professionaliseren en ontzorgen

Herbergier Den Haag heeft de ambitie om met de uitbesteding van schoonmaak de kwaliteit schoonmaak te verhogen, zowel op het aspect hygiëne als de op schoonmaakbeleving door de bewoners en hun bezoekers. Ook zorgt de samenwerking met EW Facility Services voor een betere continuïteit van de personele bezetting en een vast team, waardoor nog beter ingespeeld kan worden op de wensen en behoeften van de bewoners. Het vertrouwen dat de facilitair dienstverlener kan zorgen voor een verdere professionalisering van de schoonmaak en daarbij het team van Herbergier Den Haag volledig ontzorgt, was voor de zorgondernemers doorslaggevend in de keuze voor EW Facility Services.

Aandacht en persoonlijk contact

Dat is waar het om draait bij de woonvoorziening van De Herbergier. Marije Wildenborg, Salesmanager Zorg bij EW Facility Services: “Voor ons zijn dit de speerpunten van onze dienstverlening. Bijna dertig jaar geleden was EW Facility Services het eerste schoonmaakbedrijf in Nederland dat hospitality concepten toepaste en werkte op basis van bezetting, in plaats van op een vast aantal uren. En omdat wij onze dienstverlening maximaal flexibel insteken, kunnen wij direct inspelen op actuele wensen en behoeften van de opdrachtgever en de bewoners.”

De facilitair dienstverlener zet bij Herbergier Den Haag ervaren krachten in die hun weg kennen binnen de zorg. “Wij houden rekening met de individuele wensen van de bewoners. Zo is er een vrouwelijke bewoner bij wie vroeger ‘de hulp’ op woensdag kwam. Om de overgang voor haar soepel te laten verlopen, plannen we de schoonmaak van haar appartement in op woensdag. Met deze kleine dingen zorgen wij er samen met het zorgteam van Herbergier Den Haag voor dat de sfeer in huis zo aangenaam mogelijk is.”

Anderen bekeken ook

14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer
02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer