06 maart 2018

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Het geven, maar vooral krijgen van een compliment is altijd leuk. Dat bleek wel afgelopen week tijdens de Nationale Complimentendag op 1 maart. In het laatste kwartaal van 2017 introduceerde EW Facility Services daarom het You’re the best programma. Een motivatieprogramma voor haar medewerkers, ontwikkeld om collega’s die uitblinken in het zonnetje te zetten.

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Hospitality Hero’s

Op de locaties waar de facilitair dienstverlener werkzaam is worden via een You’re the best box of board complimenten verzameld via speciaal daarvoor ontwikkelde complimentenkaartjes. Complimenten kunnen gegeven worden door teamleden, maar ook leidinggevenden, opdrachtgevers en hun gasten en gebruikers. Elk kwartaal of half jaar worden deze complimenten bij elkaar opgeteld en roept elke locatie een ‘Hospitality Hero’ uit. Niet alleen krijgt deze Hospitality Hero een plekje op een Wall of Fame op de locatie, ook ontvangt hij of zij een attentie in de vorm van een cadeaubon. EW Facility Services heeft tot doel met dit programma het uitspreken van waardering voor positief opvallende geleverde prestaties en het verhogen van betrokkenheid en motivatie van de medewerkers. Het programma werd vanaf de start direct goed ontvangen en afgelopen maand was het tijd om de eerste Hospitality Hero’s uit te roepen. Op de foto een aantal collega’s die deze titel op hun conto mochten schrijven.

     

 

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Benieuwd wat hospitality voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op