06 maart 2018

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Het geven, maar vooral krijgen van een compliment is altijd leuk. Dat bleek wel afgelopen week tijdens de Nationale Complimentendag op 1 maart. In het laatste kwartaal van 2017 introduceerde EW Facility Services daarom het You’re the best programma. Een motivatieprogramma voor haar medewerkers, ontwikkeld om collega’s die uitblinken in het zonnetje te zetten.

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Hospitality Hero’s

Op de locaties waar de facilitair dienstverlener werkzaam is worden via een You’re the best box of board complimenten verzameld via speciaal daarvoor ontwikkelde complimentenkaartjes. Complimenten kunnen gegeven worden door teamleden, maar ook leidinggevenden, opdrachtgevers en hun gasten en gebruikers. Elk kwartaal of half jaar worden deze complimenten bij elkaar opgeteld en roept elke locatie een ‘Hospitality Hero’ uit. Niet alleen krijgt deze Hospitality Hero een plekje op een Wall of Fame op de locatie, ook ontvangt hij of zij een attentie in de vorm van een cadeaubon. EW Facility Services heeft tot doel met dit programma het uitspreken van waardering voor positief opvallende geleverde prestaties en het verhogen van betrokkenheid en motivatie van de medewerkers. Het programma werd vanaf de start direct goed ontvangen en afgelopen maand was het tijd om de eerste Hospitality Hero’s uit te roepen. Op de foto een aantal collega’s die deze titel op hun conto mochten schrijven.

     

 

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Benieuwd wat hospitality voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op