06 maart 2018

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Het geven, maar vooral krijgen van een compliment is altijd leuk. Dat bleek wel afgelopen week tijdens de Nationale Complimentendag op 1 maart. In het laatste kwartaal van 2017 introduceerde EW Facility Services daarom het You’re the best programma. Een motivatieprogramma voor haar medewerkers, ontwikkeld om collega’s die uitblinken in het zonnetje te zetten.

You’re the best – motivatieprogramma EW Facility Services

Hospitality Hero’s

Op de locaties waar de facilitair dienstverlener werkzaam is worden via een You’re the best box of board complimenten verzameld via speciaal daarvoor ontwikkelde complimentenkaartjes. Complimenten kunnen gegeven worden door teamleden, maar ook leidinggevenden, opdrachtgevers en hun gasten en gebruikers. Elk kwartaal of half jaar worden deze complimenten bij elkaar opgeteld en roept elke locatie een ‘Hospitality Hero’ uit. Niet alleen krijgt deze Hospitality Hero een plekje op een Wall of Fame op de locatie, ook ontvangt hij of zij een attentie in de vorm van een cadeaubon. EW Facility Services heeft tot doel met dit programma het uitspreken van waardering voor positief opvallende geleverde prestaties en het verhogen van betrokkenheid en motivatie van de medewerkers. Het programma werd vanaf de start direct goed ontvangen en afgelopen maand was het tijd om de eerste Hospitality Hero’s uit te roepen. Op de foto een aantal collega’s die deze titel op hun conto mochten schrijven.

     

 

Anderen bekeken ook

26 januari 2023

Hoogwaardige kwaliteit en gastvrijheid centraal in schoonmaakdienstverlening EW Facility Services bij WTC The Hague

WTC The Hague is dé hotspot voor ondernemers. Het is een plek waar werken en ontspannen samenkomt en…

Lees meer
06 januari 2023

Hotelschool The Hague vindt in EW een innovatieve partner met gevoel voor hospitality

Tussen Hotelschool The Hague (HTH) en EW Facility Services is er meer dan een goede match. Beide hechten…

Lees meer
19 december 2022

Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg

Onlangs organiseerden wij voor facilitaire specialisten in de zorg de inspiratiesessie: ‘Duurzaamheid en gastvrijheid in de zorg’. Inspiratie…

Lees meer

Benieuwd wat hospitality voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op