07 februari 2018

Zestiende editie DT op de werkvloer

Op 2 februari vond het jaarlijkse DT op de werkvloer plaats bij EW Facility Services. Op deze dag draait het directie team van de facilitair dienstverlener een dag mee in de schoonmaakdienstverlening bij opdrachtgevers.

Zestiende editie DT op de werkvloer

Goed werkgeverschap

Als ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag streeft EW Facility Services goed werkgeverschap na. De multi service facilitair dienstverlener wil voor haar medewerkers een prettige werkomgeving verzorgen waarin zij met plezier aan het werk zijn, goed met elkaar kunnen samenwerken en waarin men zich thuis voelt. Om dit te kunnen realiseren is het van belang om continu contact te houden met medewerkers en te luisteren naar en leren van hun praktijkervaring. Niet alleen middels het jaarlijkse DT op de werkvloer streeft zij deze doelstelling na, investeren in haar medewerkers is een fundamenteel aspect voor de facilitair dienstverlener. Persoonlijke ontwikkeling en het bieden van training- en opleidingsprogramma’s zijn hierin voor EW Facility Services belangrijke factoren.

Continu verbeteren

“Tijdens DT op de werkvloer ervaren we elk jaar opnieuw zoveel enthousiasme en betrokkenheid bij onze medewerkers, zowel richting onze eigen organisatie als richting de organisatie van onze opdrachtgevers”, aldus algemeen directeur Bas Cornelissen. Natuurlijk worden er ook verbeterpunten gesignaleerd. “Deze nemen wij mee in de continue evaluatie van onze interne processen, waardoor wij in staat zijn werkprocessen voor medewerkers te optimaliseren en onze dienstverlening steeds beter in te richten naar de behoefte van opdrachtgevers en eindgebruikers. Wij organiseren inmiddels al 16 jaar deze meewerk-dag, maar het gaat nooit vervelen. Het is ontzettend leuk om op deze wijze binding te houden met onze mensen”.

Diversiteit aan opdrachtgevers

Dit jaar gingen de directieleden aan de slag bij een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Voor onder meer Financieel Directeur Manuela Spaninks was dit de eerste ervaring met de jaarlijkse traditie van de facilitair dienstverlener. Zij stak de handen uit de mouwen bij het Diakonessenhuis in Utrecht: “Tijdens mijn start bij EW Facility Services heb ik reeds bij een aantal locaties schoongemaakt, maar ik had nog niet het voorrecht om bij een dergelijke bijzondere zorglocatie aan de slag te gaan. Ik trof daar een heel enthousiast team met hart voor het werk. Een topteam dus!"

Over EW Facility Services

EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen de dienstverlening en de beleving van de eindgebruiker is hierbij voor de facilitair dienstverlener de drijfveer. Samen met opdrachtgevers gaat ze voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Foto: Regio directeur Onno Smit bij  Hilton Den Haag

Anderen bekeken ook

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer

Mogen onze medewerkers u positief verrassen?

Neem contact op