16 december 2016

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

In de zoektocht naar een reisbestemming is de kans groot dat er ook een bezoek wordt gebracht aan Zoover.com. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover het best bezochte online vakantieplatform in de Benelux. EW Facility Services verzorgt sinds kort het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies voor het nieuwe kantoor van de organisatie in Amsterdam.

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

Multi service dienstverlening

Met de verhuizing van Zeist naar Amsterdam zocht Zoover voor het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies een flexibele en professionele samenwerkingspartner die past bij de kwaliteit en service die zij nastreven. Sahbi Derksema, Head of HR, talent & office van Zoover & Weeronline: “EW Facility Services heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen in het contractproces. Dat hebben we vanuit Zoover/Weeronline als zeer prettig ervaren. Niet alleen bieden ze schoonmaakdienstverlening, maar ook een breder pakket aan diensten. Het alles onder een dak service principe, met een hoofdcontactpersoon is voor ons zeker een meerwaarde.”

EW Facility Services gelooft in de wijze waarop multi service kan bijdragen aan het verhogen van de klantbeleving en het behalen van synergievoordelen door het integreren van taken. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Door het bieden van verschillende diensten tegen één prijs kunnen wij Zoover ontzorgen. Onze schoonmaakmedewerkers constateren tijdens hun werkzaamheden de behoefte van de gasten en medewerkers en kunnen hier direct op inspelen. Daarnaast krijgt Zoover hierdoor ook transparantie en inzicht in kosten.”

EW Facility Services en Zoover kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

zoover

Van links naar rechts: Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services), Philipp Goos (CEO Zoover & Weeronline), Sahbi Derksema (Head of HR & Talent Zoover & Weeronline)

Anderen bekeken ook

19 juni 2024

Vrouwelijk leiderschap

In de wereld van bedrijfsleiderschap is het bouwen van sterke relaties en een menselijke aanpak essentieel voor succes.

Lees meer
14 juni 2024

De Dag van de Schoonmaker met uitreiking van zomergeschenken

In Nederland vieren we op 14 juni 2024 De Dag van de Schoonmaker. EW Facility Services is trots…

Lees meer
10 juni 2024

EW Service Awards uitgereikt aan de schoonmaakteams van the Market Hotel en Topaz Revitel

Elk jaar reikt EW Facility Services de EW Service Awards uit aan haar best presterende schoonmaakteams. Dit jaar…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op