16 december 2016

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

In de zoektocht naar een reisbestemming is de kans groot dat er ook een bezoek wordt gebracht aan Zoover.com. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover het best bezochte online vakantieplatform in de Benelux. EW Facility Services verzorgt sinds kort het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies voor het nieuwe kantoor van de organisatie in Amsterdam.

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

Multi service dienstverlening

Met de verhuizing van Zeist naar Amsterdam zocht Zoover voor het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies een flexibele en professionele samenwerkingspartner die past bij de kwaliteit en service die zij nastreven. Sahbi Derksema, Head of HR, talent & office van Zoover & Weeronline: “EW Facility Services heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen in het contractproces. Dat hebben we vanuit Zoover/Weeronline als zeer prettig ervaren. Niet alleen bieden ze schoonmaakdienstverlening, maar ook een breder pakket aan diensten. Het alles onder een dak service principe, met een hoofdcontactpersoon is voor ons zeker een meerwaarde.”

EW Facility Services gelooft in de wijze waarop multi service kan bijdragen aan het verhogen van de klantbeleving en het behalen van synergievoordelen door het integreren van taken. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Door het bieden van verschillende diensten tegen één prijs kunnen wij Zoover ontzorgen. Onze schoonmaakmedewerkers constateren tijdens hun werkzaamheden de behoefte van de gasten en medewerkers en kunnen hier direct op inspelen. Daarnaast krijgt Zoover hierdoor ook transparantie en inzicht in kosten.”

EW Facility Services en Zoover kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

zoover

Van links naar rechts: Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services), Philipp Goos (CEO Zoover & Weeronline), Sahbi Derksema (Head of HR & Talent Zoover & Weeronline)

Anderen bekeken ook

27 september 2023

Groeikansen bij EW

Binnen onze organisatie draait het om mensen. Samen dragen we bij aan het succes van onze organisatie en…

Lees meer
18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op