16 december 2016

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

In de zoektocht naar een reisbestemming is de kans groot dat er ook een bezoek wordt gebracht aan Zoover.com. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover het best bezochte online vakantieplatform in de Benelux. EW Facility Services verzorgt sinds kort het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies voor het nieuwe kantoor van de organisatie in Amsterdam.

Zoover kiest voor de multi service dienstverlening van EW Facility Services

Multi service dienstverlening

Met de verhuizing van Zeist naar Amsterdam zocht Zoover voor het schoonmaakonderhoud en de sanitaire supplies een flexibele en professionele samenwerkingspartner die past bij de kwaliteit en service die zij nastreven. Sahbi Derksema, Head of HR, talent & office van Zoover & Weeronline: “EW Facility Services heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen in het contractproces. Dat hebben we vanuit Zoover/Weeronline als zeer prettig ervaren. Niet alleen bieden ze schoonmaakdienstverlening, maar ook een breder pakket aan diensten. Het alles onder een dak service principe, met een hoofdcontactpersoon is voor ons zeker een meerwaarde.”

EW Facility Services gelooft in de wijze waarop multi service kan bijdragen aan het verhogen van de klantbeleving en het behalen van synergievoordelen door het integreren van taken. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Door het bieden van verschillende diensten tegen één prijs kunnen wij Zoover ontzorgen. Onze schoonmaakmedewerkers constateren tijdens hun werkzaamheden de behoefte van de gasten en medewerkers en kunnen hier direct op inspelen. Daarnaast krijgt Zoover hierdoor ook transparantie en inzicht in kosten.”

EW Facility Services en Zoover kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

zoover

Van links naar rechts: Rutger Verstegen (Salesmanager EW Facility Services), Philipp Goos (CEO Zoover & Weeronline), Sahbi Derksema (Head of HR & Talent Zoover & Weeronline)

Anderen bekeken ook

02 april 2024

Zinzia kiest voor EW als schoonmaakpartner

Binnen zorgomgevingen staat hygiëne en veiligheid van de bewoners voorop, dat is voor Zinzia Zorggroep…

Lees meer
EW on tour Collage
14 maart 2024

EW on tour – Samen voor het goede doel

Afgelopen week was het tijd voor de jaarlijkse traditie bij EW Facility Services: EW on tour. Een sportieve…

Lees meer
Kantoor Red Bull
02 maart 2024

Redbull als nieuwe opdrachtgever

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗼𝗽𝗱𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁𝗴𝗲𝘃𝗲𝗿 Red Bull zocht voor haar hoofdkantoor in Nederland een nieuwe schoonmaakpartner. Deze hebben zij in EW…

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op