Snowworld Landgraaf kiest voor EW Facility Services

EW Facility Services is de nieuwe samenwerkingspartner van Snowworld Landgraaf. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van het gehele complex in Landgraaf.

 

Terug naar overzicht
  • Datum:

Snowworld Landgraaf kiest voor EW Facility Services

Flexibele partner met ervaring

Met 5 pistes, 4 restaurants, een hotel met 100 kamers en Europa’s grootste klimpark, mag Snowworld Landgraaf zich het grootste indoor Skidorp van Europa noemen. De diversiteit in faciliteiten en activiteiten vraagt om een flexibele partner met ervaring. Wim Hubrechtsen, CEO Snowworld: “Een dag bij Snowworld moet voor onze gasten een echte beleving zijn. Met een wisselend aantal bezoekers die één of meerdere dagen bij ons verblijven, zochten wij naar een samenwerkingspartner die meer biedt dan puur en alleen schoonmaak. Wij denken in EW Facility Services deze partner te hebben gevonden.” Bas Cornelissen, Algemeen Directeur EW Facility Services: “Vanuit onze beide visies komen we tot een brede samenwerking met SnowWorld Leisure. Daarbij zijn wij door onze ervaring bij High Traffic locaties gewend aan wisselende bezettingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Flexibel inspelen op de wensen en behoeften van Snowworld past ons perfect.”

Langdurige partnerschap

Hennie Merks, Ambassadeur EW Facility Services: “EW Facility Services gaat voor een lange tijd een samenwerking met Snowworld aan.” Bas Cornelissen vult aan: “Een strategisch samenwerking met de opdrachtgever is van onschatbare waarde. Door dit te combineren met een transparante en flexibele houding van beide partijen is groei mogelijk. Daarbij kunnen we van elkaars expertise gebruikmaken en zo écht maatwerk leveren.”

EW Facility Services en Snowworld Landgraaf kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Benieuwd hoe wij de reis van optimale facility services samen kunnen beginnen?