10 juli 2019

Samen een beleving bieden

KAF kiest voor EW Facility Services als haar nieuwe schoonmaakpartner.

Een avondje naar het theater draait om het bieden van een beleving. Alles moet kloppen en niets mag daarvan afleiden. Een schoon gebouw draagt hieraan bij. Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) zocht voor het theater, de academy, expo en citylounge een schoonmaakpartner die snapt wat hospitality betekent en weet hoe je met je dienstverlening bijdraagt aan de beleving van bezoekers. Als hospitality expert binnen de schoonmaakbranche weet EW Facility Services als geen ander schoonmaak aan beleving te koppelen. Dat gaf KAF het vertrouwen voor EW Facility Services te kiezen als haar nieuwe schoonmaakpartner.

Samen een beleving bieden

Wisselende bezetting

KAF is gevestigd in een prachtig gebouw barstens vol bruisende activiteiten. Theatervoorstellingen in het theater, workshops, lessen, try-outs voor jong en oud in de academy, twee à drie wisselende tentoonstellingen per jaar in de expo en horeca in de citylounge, vragen om flexibiliteit van de partners van KAF. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “Door onze ervaring bij High Traffic locaties, zoals het Scheepvaartmuseum, Holland Casino en het Koninklijk Concertgebouw zijn wij gewend aan wisselende bezettingen, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Werkzaamheden en schoonmaakfrequenties worden niet vooraf bepaald, maar zijn afhankelijk van de bezoekersaantallen en vervuilingsgraad.” De visie van EW Facility Services op hospitality sluit naadloos aan op de behoefte van KAF. Rutger: “Wij onderscheiden ons in de markt doordat wij de beleving van gasten en eindgebruikers centraal stellen in onze dienstverlening. Hospitality draait om meer dan een schoon gebouw. Denk aan een vriendelijke glimlach, proactief handelen en verwachtingen overtreffen. De wijze waarop onze collega’s hun werk uitvoeren en de grote mate van hospitality die zij uitdragen, dragen bij aan de positieve beleving van de bezoekers en medewerkers van KAF. ”

Duurzaam schoonmaken

Ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt aandacht besteed. Bij KAF zal de facilitair dienstverlener de innovatieve ozontechnologie Lotus® PRO toepassen. Een schoonmaaksysteem dat leidingwater omzet tot gestabiliseerd ozonwater. Het gebruik van de ozontechnologie zorgt voor een streeploos resultaat en minder tot geen gebruik van schoonmaakmiddelen. Rutger: “Dit verbetert niet alleen de veiligheid voor medewerkers, maar zorgt onder andere ook dat de co2-uitstoot, het benodigde verpakkingsmateriaal, en de liters geconcentreerde chemicaliën en vervuild water enorm verminderd.” KAF vult aan: “Goed voor ons en goed voor het milieu!”

KAF en EW Facility Services hebben het volste vertrouwen in een fijne, toekomstige samenwerking.

Anderen bekeken ook

18 september 2023

Portretreeks Amare – Radj

De afgelopen maanden stelden wij een aantal teamleden van ons schoonmaakteam bij Amare voor. Zij…

Lees meer
15 september 2023

Bram Kuipers wint de EW|Saxion Ondernemers Award

Na afwezigheid tijdens de coronapandemie is de EW|Saxion Ondernemers Award weer helemaal terug. In 2009 riepen Hogeschool Saxion…

Lees meer
14 september 2023

Portretreeks Amare – Sita

Hoe word je schoonmaakteam van het jaar? Waarin onderscheid je je ten opzichte van andere teams? Een ding…

Lees meer

Benieuwd hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen?

Neem contact op