Ons fundament

Wij creëren innovatieve facilitaire concepten die we inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid en betrouwbaarheid. Wij maken dit waar vanuit een ijzersterk fundament dat wordt gevormd door onze heldere strategie, unieke mensen, efficiënte processen en eigenzinnige inzet van ICT.

Strategie

Creating Hospitality

Wij zetten alles op alles om vanuit onze facilitaire dienstverlening een ultieme gastbeleving te creëren. Hoe wij dit waarmaken? Door een eenduidige, heldere en niet aflatende focus op hospitality gecombineerd met onze unieke mensen, processen en inzet van ICT.

Mensen

Het zit in ons bloed

Onze mensen blinken uit en zijn gastvrij, ondernemend, eigenzinnig, mensgericht en samen gaan ze voor het beste resultaat. Creating Hospitality als merkbelofte is dan ook niet zomaar gekozen. Het is wie we zijn, waar we voor staan en waar we onze mensen zorgvuldig op werven en selecteren.

Processen

Betrouwbaar, constant en kwalitatief

Het resultaat van een goede organisatie is een goede kwaliteit. Ons resultaat is de kern van onze dienstverlening en moet altijd goed zijn. Wij waarborgen onze kwaliteit doordat wij vanuit operationele standaardisatie het schoonmaakproces te allen tijde in 7 stappen verdelen. Dit resulteert in uniformiteit in onze dienstverlening, efficiëntie en effectiviteit. Het doel is het leveren van de ultieme gastbeleving op een betrouwbare, constante en hoogwaardig kwalitatieve manier.

  • een innovatief kwaliteitmeetsysteem gericht op zowel de technische kwaliteit als de belevingskwaliteit;
  • een hoge automatiseringsgraad;
  • een duurzame inzet van medewerkers, producten en diensten;
  • een hoog kwaliteitsniveau van leidinggevenden en uitvoerende medewerkers.

ICT

Mens en technologie versterken elkaar

Persoonlijk contact en transparantie zijn in ons vak ongelofelijk belangrijk. Daarom denken we goed na over de inzet van ICT, zowel voor onze medewerkers als voor opdrachtgevers. Het werken met innovatieve ICT toepassingen is voor ons waardevol wanneer ze een bijdrage leveren aan de belofte die we doen met onze dienstverlening, namelijk onze hospitality, betrouwbaarheid en wendbaarheid. Bijvoorbeeld omdat door slim gebruik van ICT toepassingen medewerkers meer tijd en ruimte krijgen om in te kunnen spelen op wensen en behoeften van gasten of medewerkers, met meer plezier werken en makkelijk communiceren met het hele facilitaire team. Dit kan bijvoorbeeld met INSITE, onze totaaloplossing van innovatieve ICT toepassingen ten behoeve van onze dienstverlening op locatie.

Onze overtuiging

Creating Hospitality

EW Facility Services ademt hospitality. Al ruim dertig jaar zoeken wij naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor onze partners. De beleving van hun gebouwgebruikers is hierbij onze drijfveer. Daar doen wij alles voor. Vanuit deze expertise staan wij garant voor innovatieve facilitaire concepten die we inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze belofte

Hospitality

Wendbaar

Betrouwbaar

Wij verlenen onze diensten onder meer aan

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team

Ons laatste nieuws

08 september 2022

EW for Life haalt € 58.202,- op voor gepersonaliseerd kankeronderzoek

Vrijdag 2 september liep Piazza Cavour in Bormio Italië vol met deelnemers van de Stelvio for Life. Allemaal…

Lees meer
18 juli 2022

Pilot Wecoline BubbleFlush

We hebben weer een nieuwe innovatie mogen testen: de Wecoline BubbleFlush! Op locaties zoals Rotterdam The Hague Airport,…

Lees meer
29 juni 2022

Zes succesfactoren voor schoonmaak in het onderwijs

Onderwijsinstellingen worden steeds meer een ontmoetingsplek. Schone en frisse gebouwen en werk/studieplekken zijn daarbij belangrijker dan ooit. Hoe…

Lees meer