Ons fundament

Wij creëren innovatieve facilitaire concepten die we inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wij maken dit waar vanuit een fundament dat wordt gevormd door onze heldere strategie, unieke mensen, efficiënte processen en eigenzinnige inzet van ICT.

Strategie

Expect more

Wij zetten alles op alles om vanuit onze facilitaire dienstverlening een vijfsterren gastvrijheid te creëren. Wat ons anders maakt? Door onze jarenlange ervaring in de hotelsector zijn hospitality en het 24/7 inspelen op wisselende gebruikersaantallen sterk verankerd in ons DNA. Dit vertalen we vandaag de dag succesvol door binnen andere sectoren. Wij investeren in duurzame relaties en luisteren naar jou en jouw ambities, zodat we ons samen blijven doorontwikkelen. We zijn de betrouwbare partner waar je altijd iets extra’s van mag verwachten.

Mensen

Het zit in ons bloed

Wij zijn doeners en verbinders en willen het iedere dag nóg beter doen. We willen groeien, voor elkaar en met elkaar. Expect more als merkbelofte is dan ook niet zomaar gekozen. Het is wie we zijn en waar we voor staan.

Processen

Betrouwbaar, constant en kwalitatief

Het resultaat van een goede organisatie is een goede kwaliteit. Ons resultaat is de kern van onze dienstverlening en moet altijd goed zijn. Wij waarborgen onze kwaliteit doordat wij vanuit operationele standaardisatie het schoonmaakproces te allen tijde in 7 stappen verdelen. Dit resulteert in uniformiteit in onze dienstverlening, efficiëntie en effectiviteit.

  • een innovatief kwaliteitmeetsysteem gericht op zowel de technische kwaliteit als de belevingskwaliteit;
  • een hoge automatiseringsgraad;
  • een duurzame inzet van medewerkers, producten en diensten;
  • een hoog kwaliteitsniveau van leidinggevenden en uitvoerende medewerkers.

ICT

Mens en technologie versterken elkaar

Persoonlijk contact en transparantie zijn in ons vak ongelofelijk belangrijk. Daarom denken we goed na over de inzet van ICT, zowel voor onze medewerkers als voor opdrachtgevers. Het werken met innovatieve ICT toepassingen is voor ons waardevol wanneer ze een bijdrage leveren aan de belofte die we doen met onze dienstverlening. Bijvoorbeeld omdat door slim gebruik van ICT toepassingen onze mensen meer tijd en ruimte krijgen om in te kunnen spelen op wensen en behoeften van gasten of medewerkers, met meer plezier werken en makkelijk communiceren met het hele facilitaire team. Dit kan bijvoorbeeld met INSITE, onze totaaloplossing van innovatieve ICT toepassingen ten behoeve van onze dienstverlening op locatie.

Onze overtuiging

Expect more

De wereld is continu in beweging en wij bewegen mee. Iedere dag willen wij het nóg beter doen. Voor onze mensen, opdrachtgevers en voor iedereen daaromheen. Onze ambitie is helder: wij willen het beste schoonmaakbedrijf van Nederland zijn. Dat zijn we niet niet zomaar. Daar is een duidelijke strategie voor nodig met goede mensen, mooie klanten en een beetje lef. Maximale impact op gastbeleving, een medewerker- en klanttevredenheid die boven de markt uitstijgen, vijf SDG’s die een belangrijke plek innemen binnen onze organisatie en duurzaam werkgeverschap zijn hierbij belangrijke thema’s.

Onze belofte

Hospitality
Wendbaar
Betrouwbaar
Duurzaam

Wij verlenen onze diensten onder meer aan

Logo Thialf
Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo RTHA
Logo Okura
Logo Eleos
Logo DLL
Logo Concertgebouw
Logo Bornego
Logo Udens Duyn

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team

Ons laatste nieuws

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer