Innovatieve totaaloplossing

ICT als randvoorwaarde voor het creëren van hospitality.

Persoonlijk contact en transparantie zijn in ons vak ongelofelijk belangrijk. Daarom denken we goed na over de inzet van ICT. Zowel voor onze medewerkers als voor opdrachtgevers. Het werken met innovatieve ICT toepassingen is voor ons waardevol wanneer ze een bijdrage leveren aan het fundament van onze dienstverlening, namelijk hospitality, een optimale wendbaarheid en een betrouwbare kwaliteit en uitvoering. Wij leggen u graag uit hoe digitalisering bij kan dragen aan een dienstverlening waar persoonlijk contact bovenaan staat.

Meer ruimte voor persoonlijk contact

In onze visie is ICT een randvoorwaarde om in de toekomst succesvol te blijven. Hiermee faciliteren wij het operationele proces, spelen wij in op de wens van opdrachtgevers voor glashelder inzicht en krijgen onze medewerkers meer ruimte om invulling te geven aan meer persoonlijk contact. Deze visie op ICT vertalen wij via INSITE, onze totaaloplossing van innovatieve ICT toepassingen ten behoeve van onze dienstverlening op locaties.

Drie pijlers

INSITE is modulair opgebouwd uit real time (web)applicaties voor desktop, tablet en smartphone. Applicaties die onze interne bedrijfsvoering, onze medewerkers op locatie en medewerkers van onze ketenpartners en opdrachtgevers ondersteunen.

Binnen INSITE onderscheiden we drie pijlers.

INSITE Planning zorgt voor een efficiënte personeelsplanning. U kunt als opdrachtgever altijd rekenen op een stabiel en gekwalificeerd team afgestemd op het aantal gasten, medewerkers en gebruik van ruimtes op uw locatie. Dit alles binnen de vastgestelde wet- en regelgeving en kwalificaties en voorkeuren van onze medewerkers.

INSITE Work zorgt ervoor dat medewerkers zelfstandig kunnen werken, perfect kunnen inspelen op de actuele behoefte van eindgebruikers en makkelijk communiceren. Onze leidinggevende op locatie kan zich richten op coaching en training on de job, zodat het team gezamenlijk werkt aan het verhogen van de gastbeleving op uw locatie.

Your INSITE ontsluiten wij via een afgesloten, gepersonaliseerde omgeving binnen onze website ew.nl. Een handige verzamelplek waarin wij gegevens van uw locatie(s) overzichtelijk presenteren. U heeft altijd actuele en historische gegevens omtrent KPI’s binnen handbereik.

De voordelen van INSITE op een rij

  • Een optimale personeelsplanning, waardoor wij u een stabiel en betrokken team op locatie kunnen bieden.
  • Tevreden medewerkers die hun taken kennen, weinig fouten maken, flexibel inzetbaar zijn en continu worden getraind vanuit onze Hospitality Academy.
  • Een directe communicatie en snelle dialoog tussen ons team en u als opdrachtgever, waardoor activiteiten nog beter aansluiten op de actuele behoefte.
  • Praktische bijdrage aan het verbeteren van de ketensamenwerking.
  • Vergroten van inzicht door realtime aanbod van managementinformatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk onze diensten

Wij verlenen onze diensten onder meer aan

Logo Thialf
Logo Endress Hauser
Logo Rijksuniversiteit Groningen
Logo RTHA
Logo Okura
Logo Eleos
Logo DLL
Logo Concertgebouw
Logo Bornego
Logo Udens Duyn

Benieuwd hoe digitalisering u kan helpen bij het creëren van hospitality?

Neem contact op met ons team

Ons laatste nieuws

02 mei 2024

Vijfde aflevering podcast ‘Achter de schermen bij’

 Via certificering (verder) verduurzamen Wat bij De Forensische Zorgspecialisten klein begon als een uitnodiging van…

Lees meer
24 april 2024

The Hague Mariott Hotel continueert samenwerking met EW

Centraal gelegen in Den Haag combineert The Hague Marriott Hotel moderne stijl met een tweede huis comfort om…

Lees meer
23 april 2024

Finalisten schoonmaker van het jaar 2023

In dit interview duiken we dieper in het verhaal van twee toegewijde schoonmakers, Beatrice en Marcel. Zij waren…

Lees meer