Onze Filosofie

Ultieme gastbeleving is ons primaire doel.

Facilitaire dienstverlening is beleving. Vanuit deze overtuiging geloven wij dat wij met onze dienstverlening positief bijdragen aan de beleving van medewerkers, gasten en bezoekers op de totale dienstverlening van opdrachtgevers. Deze propositie en het waarmaken wat we beloven is onze sleutel tot succes. Hoe dit er uitziet?

Onze Filosofie

Hospitality
Om gastvrijheid te kunnen waarborgen houden wij vast aan een drietal gedachten. Beleving is voor ons een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Bij alles wat onze medewerkers doen wordt rekening gehouden met een optimale beleving. Dagschoonmaak wordt steeds meer de standaard. Door overdag te werken kan er beter worden ingespeeld op wensen en behoeften van de eindgebruikers, is er altijd een aanspreekpunt en wordt continuïteit gewaarborgd. Ervaring is doorslaggevend. Wij maken het verschil door onze goed opgeleide mensen. Leidinggevenden op locatie hebben minimaal drie jaar hospitality ervaring om bij te kunnen dragen aan de ultieme gastbeleving.

Samenwerking
Een goede samenwerking met u als opdrachtgever is voor ons van onschatbare waarde. Persoonlijk commitment en een gezamenlijk doel maken het realiseren van plannen mogelijk. Wij geven invulling aan de dagelijkse werkzaamheden, maken beslissingen waar nodig en ontzorgen u hiermee optimaal. Naar verloop van tijd evalueren we de samenwerking en stellen we deze waar nodig bij. Door een succesvolle samenwerking en een transparante en flexibele houding van beide partijen is groei mogelijk.

Organisatie
Het resultaat van een goede organisatie is uitstekende kwaliteit. Aangezien kwaliteit de kern van onze dienstverlening is, nemen wij alleen genoegen met het beste. Dit monitoren en waarborgen wij dagelijks. Hoe? Een innovatief kwaliteitsmeetsysteem kan zowel de technische als de belevingskwaliteit meten. Door onze hoge automatiseringsgraad wordt het maken van menselijke fouten tot een minimum beperkt. En door duurzame inzet van medewerkers, producten en diensten en het hoge kwaliteitsniveau van onze medewerkers wordt het plaatje compleet gemaakt.

Benieuwd wat gastbeleving voor uw organisatie kan doen?