Onze filosofie

Wij creëren een vijfsterren gastvrijheid voor iedereen en willen dat iedere dag nóg beter doen.

Facilitaire dienstverlening is beleving. Samen met opdrachtgevers gaan we voor het creëren van de ultieme gastbeleving. Hospitality is al ruim 30 jaar het kernbegrip binnen onze dienstverlening en het positief beïnvloeden van de beleving onze drijfveer. Deze propositie en het waarmaken wat we beloven is onze sleutel tot succes. Hoe dit er uitziet?

Wij zullen u zoveel mogelijk ontzorgen met onze multi services

Onze basis is schoonmaakdienstverlening. Als multiservice dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die wij kunnen integreren met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving voor uw medewerkers, gasten, bewoners of cliënten. Door deze benadering te combineren met een hoog kwaliteitsniveau van uitvoering, een flexibele instelling en een drive om innovaties te blijven creëren, doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Onze dienstverlening stemmen wij zorgvuldig af op uw doelstellingen en is maatwerk, maar wel áltijd gebaseerd op drie heldere pijlers.

Hospitality

Hospitality is al ruim 30 jaar het kernbegrip binnen onze schoonmaakdienstverlening. Het positief beïnvloeden van de beleving is onze drijfveer. Met de opgebouwde expertise staan wij garant voor innovatieve hospitality concepten die wij op maat inzetten bij onze opdrachtgevers. Wij onderscheiden ons door onze creativiteit en eigenheid en daar zijn we trots op. Wij willen u verrassen en ontzorgen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Met elkaar gaan we voor een betere wereld van morgen.

In de praktijk

Het verzamelen en juist inzetten van data is vandaag de dag essentieel om inzicht te krijgen in unieke gast- en medewerkersbehoeftes en deze inzichten te gebruiken voor het creëren van een ultieme beleving. Om deze behoeftes te signaleren en hier direct op te kunnen acteren, riepen wij ‘Intelligent Hospitality’ in het leven. Denk daarbij aan het analyseren van online reviews en hygiëne scores over hotels of het inzetten van interactieve klanttevredenheidzuilen op kantoorlocaties. Data is voor ons enorm belangrijk om uit te vinden waar precies de behoefte ligt.

Optimaal samenwerken vanuit datagestuurd schoonmaken

Datagestuurd schoonmaken heeft voor ons allen voordelen. Hoe? Lees het hier.

Wendbaar

Een flexibele instelling is diepgeworteld in alle lagen van onze organisatie. Vanuit onze oorsprong in hotelschoonmaak is dagelijks inspelen op wisselende bezettingsgraden voor ons heel normaal. Samen met u bekijken we nauwkeurig het gebruik van ruimtes op dagbasis en passen hier onze frequenties, werkzaamheden en tijdstippen op aan. Daarbij zijn onze automatiseringssystemen optimaal ingericht om variabel te factureren. Hierdoor kunnen wij het kostenpatroon maximaal relateren aan uw bezetting en eventueel hieraan gerelateerde inkomsten.

Op locatie zijn onze leidinggevenden verantwoordelijk voor de dagelijkse invulling van onze samenwerking en in belangrijke mate beslissingsbevoegd waardoor we snel kunnen schakelen. Zo kunnen wij u het beste ontzorgen.

In de praktijk

Iedereen die bij EW Facility Services werkt maakt gebruik H.appy. Ons interne communicatieplatform. Geheel op maat voor onze organisatie. Medewerkers kunnen in deze app nieuws lezen, feedback plaatsen en leuke foto’s en berichten met elkaar delen. Ook omvat de app een roosterfunctionaliteit. Medewerkers zien in H.appy hun actuele rooster. Zijn er aanpassingen, dan worden deze realtime doorgevoerd. Ook kunnen collega’s aangeven wanneer ze een extra dienst willen draaien. Daarnaast zetten we H.appy in voor het uitvoeren van frequente tevredenheidsonderzoeken. Vijf keer per jaar stellen we specifieke en gerichte vragen over thema’s die wij als werkgever belangrijk vinden voor onze medewerkers. Dit levert waardevolle data op waar we direct mee aan de slag kunnen.

Onderlinge samenwerking, communicatie en sfeer scoort meer dan 4 van 5 sterren

Over de app

Betrouwbaar

Wij staan voor 100% betrouwbaarheid ten aanzien van onze mensen, processen, producten en diensten. Dagelijks zetten onze collega’s zich met hart en ziel in voor een vlekkeloze dienstverlening. Dit gebeurt via een gestandaardiseerd en efficiënt schoonmaakproces, waardoor wij bij u uniformiteit en een hoog kwaliteitsniveau garanderen. Net zo belangrijk is dat deze werkwijze ons team op locatie de ruimte geeft zich volledig te focussen op het creëren van de ultieme gastbeleving. Wij bieden u als opdrachtgever inzicht in uw relevante managementinformatie waardoor u in één oogopslag ziet wat de waarde van onze dienstverlening is.

In de praktijk

Jaarlijkse voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Met behulp van dit terugkerende onderzoek nemen wij onze dienstverlening kritisch onder de loep. In het KTO vragen wij opdrachtgevers naar hun mening over de samenwerking met onze rayonmanager, de kwaliteiten van onze leidinggevende op locatie en het schoonmaakteam. Ook onderzoeken we hoe opdrachtgevers de samenwerking met onze organisatie in het algemeen beoordelen. In de uitkomsten van 2020 kwam naar voren dat opdrachtgevers ons ervaren als flexibel, professioneel, meedenkend, gastvrij en elkaar begrijpend vanuit een jarenlang partnership. Wij krijgen van onze opdrachtgevers een algemene tevredenheidsscore van 7,3.

Transparant en duurzaam met oog voor onze mensen en opdrachtgevers.

Onze certificeringen, keurmerken & samenwerkingen

Wij zetten alles op alles om vanuit onze schoonmaakdienstverlening een vijfsterren gastvrijheid in schoonmaakdienstverlening te creëren.

Heldere strategie

Wij zijn doeners en verbinders. Wij zetten die extra stap en maken graag die extra meter, zodat wij het iedere dag nóg beter doen.

Unieke mensen

Ons resultaat is de kern van onze dienstverlening en moet áltijd goed zijn.

Gestandaardiseerde processen

Innovatieve ICT toepassingen voegen waarde toe als ze een bijdrage leveren aan het fundament van onze dienstverlening.

Slimme ICT oplossingen

Wij verlenen onze diensten onder meer aan

Een vijfsterrenbeleving creëren? Dat doen wij graag voor u!

Neem contact op met ons team

Ons laatste nieuws

31 mei 2023

Portretreeks team Amare – Shabnam

Het afgelopen jaar ontving team Amare een Golden Service Award en werd benoemd tot het beste schoonmaakteam van…

Lees meer
trainers Anke en Trudy
25 mei 2023

Verbinding, betrokkenheid en het beste uit jezelf én je werk halen

Bij EW Facility Services draait het om mensen. Wij willen graag dat onze collega’s lekker in hun vel…

Lees meer
16 mei 2023

Juist wat je niet zegt, maakt indruk

Maureen Hermens is ambulant objectleider van 17 locaties. En 17 locaties betekent ook het aansturen van minimaal 17…

Lees meer