Hotel schoonmaak in Zwolle

Gastvrijheid is al vanaf onze start als kernwaarde verankerd in ons DNA. Dat houdt in dat wij de beleving van uw gasten centraal stellen. Dit doen wij met oog voor detail en een glimlach op het gezicht. Laat uw hotel schoonmaak dus over aan EW Facility Services en wij ontzorgen u op het gebied van hotel schoonmaak in Zwolle.

Facilitaire dienstverlening

Schakelt u EW Facility Services in? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de hospitality. Onze belangrijkst eigenschap is gastvrijheid. Het is wie we zijn, waar we voor staan en waar wij onze mensen zorgvuldig op selecteren. Wij zetten altijd dat ene stapje extra, waardoor onze medewerkers uitblinken in gastvrijheid en waardoor we u blijven verbazen.

Contact

Voordelen hotel schoonmaak in Zwolle

Onze medewerkers zorgen er niet alleen voor dat alle kamers, de lobby en het restaurant gereinigd zijn, maar kijken ook of alles in de ruimte wel op de juiste plek staat of ligt. Ze kijken door de ogen van de gasten. Hierdoor weten onze medewerkers precies waar ze op moeten letten. Zij zetten net dat extra stapje, die ervoor zorgt dat uw gasten helemaal genieten van hun verblijf in uw hotel in Zwolle.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Facilitaire dienstverlening als onderdeel van de hotelervaring

EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij met onze facilitaire diensten een positieve bijdrage leveren aan de beleving van uw gasten. Wij dragen niet alleen een steentje bij aan schone ruimtes, maar zijn ook zeven dagen per week, 24 uur per dag, gastbewust en vooral gastvrij.

Specialistisch onderhoud

Ook voor specialistische onderhoudswerkzaamheden kunt u bij EW Facility Services terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijf die de periodieke dieptereiniging van keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen voor u kan uitvoeren? Onze VCA-gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat het voor elkaar komt, en uw apparatuur en voorzieningen weer aan de meest recente regelgeving voldoen.

EW Facility Servives inschakelen voor hotel schoonmaak in Zwolle

Wij starten graag samen met u de reis naar de ultieme gastbeleving. Klinkt goed? Neem dan snel contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, en zouden graag ook voor u graag net dat stapje extra zetten. Ook wanneer u meer wilt weten over onze aanvullende dienstverlening kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of te bellen naar tel. 026-445 24 00.