Hotel schoonmaak Arnhem

Het schoonmaken van een hotel gaat verder dan alleen het schoonmaken van ruimten. De gastvrijheid is misschien wel net zo belangrijk. EW Facility staat voor u klaar en helpt u bij hotel schoonmaak in Arnhem. Onze specialisten beschikken over de juiste skills om schoonmaakwerkzaamheden te combineren met perfecte gastvrijheid. Wij nemen uw zorgen graag uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Ontzorgen

Wij vinden het belangrijk om u te ontzorgen op het gebied van hotel schoonmaak in Arnhem. We voeren niet alleen de dagelijks werkzaamheden uit, maar we buigen ons ook over de planning. Daarbij zorgen we ervoor dat de controle wordt uitgevoerd. De objectleiders op locatie sturen de medewerkers aan, zorgen voor begeleiding en ze coachen de medewerkers waar nodig. Kwaliteit staat daarbij voorop.

Contact

Gastvrij en betrokken

Onze hele bedrijfsstrategie is ingericht op onze kernwaarde ‘gastvrijheid’. Wij dragen graag een steentje bij aan de beleving van uw gasten. Dat doen we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Onze medewerkers zetten dat ene stapje extra om uw gasten tevreden te houden. Wij zijn nauw betrokken bij uw organisatie zodat we precies weten waar uw organisatie voorstaat en wij uw kernwaarden kunnen nakomen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Uw partner

Als u op zoek bent naar een partij dat hotel schoonmaak in Arnhem op zich neemt dan zijn we dé partner voor al uw werkzaamheden. Een schone omgeving tot in de puntjes verzorgd, is essentieel voor een prettige ervaring. Wij gaan hier professioneel mee om en zorgen voor een schone leef- en werkomgeving.

Specialistische service

Naast dat wij reguliere schoonmaakactiviteiten kunnen verrichten, zijn we ook de geschikte partij als u meer behoefte heeft aan specialistisch onderhoud. Wil u bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen laten onderhouden? Wij kunnen periodiek bij u langskomen om specialistische service te kunnen bieden. Zo voldoet niet alleen uw apparatuur aan de scherpste en recente regelgeving, maar kan ook de technische achteruitgang van uw apparatuur wordt voorkomen.

Dienstverlening tot in detail

Wij bieden een breed pakket aan diensten. Daarbij staan hospitality en flexibiliteit altijd voorop. Daarnaast bieden wij ook hulp aan op het gebied van stewarding. Glanzend bestek, perfect gepoleerde glazen en gestreken linnen: dit draagt allemaal bij aan een perfecte gastenbeleving. Onze stewarding medewerkers helpen u hierbij. Zie ons als het verlengstuk van uw bedrijf. Wij nemen uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen en dragen een steentje bij aan een positieve ervaring van uw gasten.

Meer weten over hotel schoonmaak in Arnhem?

Heeft u ook interesse in hotel schoonmaak in Arnhem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u 24 uur per dag, zeven dagen per week helpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in of bel ons. Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u meer.