Hotel schoonmaak in Utrecht

Wilt u ook graag kiezen ovor hotel schoonmaak in Utrecht? Dan zijn wij ervan bewust dat de gastenbeleving centraal moet staan. Een schone omgeving waarin alles tot in de kleinste details is verzorgd draagt bij voor de beleving. Daarnaast zijn onze medewerkers erg vriendelijk en voeren ze alle werkzaamheden uit met een glimlach op hun gezicht. Gastvrijheid behoort tot een belangrijke kernwaarde in ons bedrijf en dit willen we ook graag uitstralen.

Facilitaire dienstverlening

Wanneer u EW Facility Services inschakelt voor hotel schoonmaak in Utrecht, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hospitality. Gastvrijheid staat bij ons op nummer één. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vinden het net zo belangrijk als u dat uw gasten een fijn verblijf hebben.

Contact

Een positieve bijdrage

Met onze facilitaire diensten dragen wij een positieve bijdrage aan de beleving van uw gasten. Dit doen we door zeven dagen per week gastbewust en gastvrij te zijn. Wij zetten hoog in op persoonlijke ontwikkelingen en doorgroeimogelijkheden van onze medewerkers. Dit is niet alleen positief voor onze medewerkers en ons bedrijf, maar ook zeker voor u als opdrachtgever. Onze teams zijn goed getraind en weten precies hoe zij met gasten om moeten gaan.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Complete ontzorging

Wanneer u de schoonmaakwerkzaamheden van uw hotel in Utrecht door ons uit handen laat nemen, bent u ervan verzekerd dat deze facilitaire dienstverlening tot in de puntjes is verzorgd. Daarbij hoeft u niet alleen te denken aan het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook nemen wij de planning en de controle voor onze rekening. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Specialistische service

Naast de reguliere schoonmaakactiviteiten biedt EW Facility Services ook facilitaire dienstverlening op het gebied van specialistisch onderhoud. Wij hebben kunnen de periodieke dieptereiniging van uw keukenapparatuur of bijvoorbeeld de sanitaire voorzieningen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook de technische achteruitgang van uw apparatuur wordt voorkomen.

Hotel schoonmaak in Utrecht uit handen geven

Wilt u ons inschakelen als partner voor hotel schoonmaak in Utrecht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u besluit ons in te schakelen doen we altijd dat ene stapje extra. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via telefoonnummer 026-445 24 00. We gaan graag met u in gesprek om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw schoonmaakwerkzaamheden voor de ultieme beleving van uw gasten, medewerkers en u als opdrachtgever.