Hotel schoonmaak in Eindhoven

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt bij hotel schoonmaak in Eindhoven? EW Facility Services is uw partner. Doordat wij onze oorsprong in de hotelwereld kennen, en inmiddels al jarenlang markteider zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening weten wij precies wat er nodig is om onze werkzaamheden uit te voeren. Daarbij zetten we altijd dat ene stapje extra. We gaan verder dan alleen hotel schoonmaak.

Gastvrij en betrokken

Een hygiënisch schone kamer, waarop niets aan te merken valt, daarbij houdt het voor EW Facility Services nog niet. Ook aan de beleving van uw gasten dragen wij graag ons steentje bij. Onze medewerkers zetten net dat extra stapje, mede dankzij onze trainings- en opleidingsprogramma’s en persoonlijke coaching via onze eigen Hospitality Academy.

Contact

Meest hoogwaardige schoonmaaktechnieken

Wij maken gebruik van de meest hoogwaardige en recente schoonmaaktechnieken zodat een efficiënte werkwijze wordt uitgevoerd. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Nadat zij klaar zijn staat alles precies op zijn of haar plek. Uiteraard wordt van te voren met u afgestemd wat uw wensen zijn. Hier spelen wij graag op in, zodat we precies weten waar we aan moeten voldoen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

De spil van het team

Onze housekeepers zijn de spil van het team. Al onze medewerkers weten precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit van het hoogte belang zijn. Dit combineren zij met professionaliteit en beleving. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Specialistische werkzaamheden

Bent u naast een partner voor uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook op zoek naar een partner die u uw specialistisch onderhoud uit handen kan nemen? Onze medewerkers met een VCA-diploma verzorgen graag de periodieke dieptereiniging van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen.

Uw hotel schoonmaak in Eindhoven

Wilt u ook graag kiezen voor hotel schoonmaak in Eindhoven? Neem snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wil weten over onze overige dienstverlening op facilitair gebied, kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 2400.