Hotel schoonmaak in Den Haag

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Den Haag weet EW Facility Services precies wat er nodig is om bij te dragen aan hotel schoonmaak in Den Haag. Net als voor u staat voor ons de gastenbeleving centraal. Hospitality is onze kernwaarde. Onze housekeeping teams zijn betrokken, professioneel en hebben oog voor de kleinste details. Zij zorgen ervoor dat de schoonmaak van uw hotel in Den Haag tot in de puntjes verzorgd is.

Hospitality

Hoe zorgt u ervoor dat uw gasten de ultieme gastbeleving ervaren? Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat de ruimten spik en span zijn. Maar de ultieme beleving creëren, daar komt meer bij kijken dan alleen hygiënisch schone kamers en ruimten. Onze medewerkers zijn gastvrij en dragen bij aan een positieve beleving van uw gasten. Dit doen we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, door gastbewust en vooral gastvrij te zijn.

Contact

Schoonmaak, begeleiding en coaching

Wanneer u de schoonmaak van uw hotel door ons laat verzorgen, weet u zeker dat u naar deze facilitaire dienstverlening geen omkijken meer heeft. Wij nemen u alleen de schoonmaak uit handen, maar verzorgen naast de dagelijkse werkzaamheden ook de planning en de controle. Samen met u werken wij graag aan de ultieme hotelervaring voor uw gasten.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Uitgebreide service

Wilt u ook graag een partner hebben op het gebied van specialistisch onderhoud? Onze medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-diploma, kunnen dan de periodieke dieptereiniging van uw apparatuur uitvoeren. Zij zorgen ervoor dat uw apparaten weer aan de scherpste en meest recente regelgeving voldoet. Bovendien wordt de technische achteruitgang van uw apparatuur met deze werkzaamheden voorkomen.

Meer weten over hotel schoonmaak in Den Haag?

Wilt u weten hoe wij samen de reis naar ultieme gastbeleving kunnen beginnen? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wanneer u besluit EW Facility Services uw hotel schoonmaak in Den Haag te laten verzorgen, bent u verzekerd van een partner die altijd net dat stapje meer doet. Ook wanneer u op zoek bent naar meer informatie over onze andere diensten kunt u het contactformulier invullen of bellen via tel. 026 445 2400.