Hotel schoonmaak in Groningen

Als u kiest voor een partner op het gebied van hotel schoonmaak in Groningen dan zorgen wij ervoor dat uw gasten verblijven in een hygiënisch gereinigde omgeving. Dat doen onze Housekeeping Teams met oog voor detail en met een glimlach op het gezicht. Wij combineren hospitality met het tot in de detail verlenen van schoonmaakdiensten.

Hospitality

Hospitality is zit in onze kernwaarde en hier hechten we dan ook heel veel waarde aan. Wij koppelen onze diensten aan de beleving waarbij we verwachtingen proberen te overtreffen. Onze medewerkers zetten graag dat stapje verder. Dat komt mede doordat EW Facility Services hoog inzet op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Om deze reden zijn onze specialisten niet alleen goed getraind, maar weten zij ook precies weten hoe zij met uw gasten om moeten gaan.

Contact

Complete ontzorging

Wanneer u hotel schoonmaak in Groningen door ons uit handen laat nemen, zorgen wij voor een complete ontzorging. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden wordt ook de aansturing, de planning en de nodige begeleiding uit handen genomen. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat we moeten doen om u als opdrachtgever, maar ook uw gasten tevreden te houden.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Naast de reguliere schooonmaakwerkzaamheden, kunnen wij ook het specialistisch onderhoud voor u uit handen nemen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Zij nemen graag de periodieke dieptereinigingen van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen voor hun rekening. Daarna voldoet uw apparatuur weer aan de meest recente regelgeving. Een ander voordeel is dat u zo technische achteruitgang voorkomt.

Hotel schoonmaak in Groningen uitbesteden?

Benieuwd naar wat EW Facility Services op het gebied van hotel schoonmaak in Groningen voor uw hotel kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.