Schoonmaakbedrijf

Professionele schoonmaak gaat veel verder dan een gebouw netjes achterlaten. Al ruim dertig jaar zoeken wij naar de best mogelijke schoonmaakoplossingen voor onze partners. De beleving van hun gebouwgebruikers is hierbij onze drijfveer. Daar doen wij alles voor. Vanuit deze expertise staan wij garant voor innovatieve facilitaire concepten die we inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid, betrouwbaarheid en duurzame oplossingen.

Actief in diverse branches

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en multi service facilitair dienstverlener zijn we actief in de branches Kantoren & vastgoed, Zorg, Onderwijs, Travel, Leisure en Hotels. Elke branche heeft zijn eigen unieke kenmerken en omdat wij begrijpen wat u nodig hebt, kunt u bij ons rekenen op maatwerk. Onze dienstverlening stemmen wij zorgvuldig af op uw doelstellingen, maar is wel áltijd gebaseerd op onze pijlers hospitality, wendbaar, betrouwbaar en duurzaam.

Multi service dienstverlener

Onze basis is schoonmaakdienstverlening. Als schoonmaakbedrijf bieden wij aanvullend diensten die wij kunnen integreren met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving voor uw medewerkers, gasten, bewoners of cliënten. Zoals afvalmanagement, sanitaire supplies, Facility Host, glasbewassing & gevelreiniging, linnenservice en stewarding. Door deze benadering te combineren met een hoog kwaliteitsniveau van uitvoering, een flexibele instelling en een drive om innovaties te blijven creëren, doen wij er als schoonmaakbedrijf alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Contact

Onze medewerkers zijn uw visitekaartje

De schoonmaakmedewerkers van ons schoonmaakbedrijf blinken uit in gastvrijheid. Zij zijn professioneel, betrokken en doen hun werk met enthousiasme. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen, proactief handelen waar het gaat om resultaatgericht werken met oog voor detail. Maar ook acties specifiek gericht op bijvoorbeeld uw hotelgasten, kantoormedewerkers, patiënten of bezoekers.

Creating Hospitality is dan ook niet zomaar gekozen. Het is wie we zijn, waar we voor staan en waar we onze mensen zorgvuldig op werven en selecteren. De performance van onze mensen speelt een belangrijke rol in de borging van onze dienstverlening. Met onze Hospitality Academy bieden wij onze schoonmaakmedewerkers een breed aanbod van opleidingen om zich verder te ontwikkelen in hun vak. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke waarden voor EW Facility Services. Het vergroten van “personal ownership” zien wij als een belangrijke tool omdat dit leidt tot een hogere medewerkertevredenheid.

EW schoonmaakbedrijf: unieke aanpak voor het beste resultaat

Wij creëren innovatieve en duurzame facilitaire concepten die we als schoonmaakbedrijf inzetten bij organisaties op zoek naar hospitality, optimale wendbaarheid en betrouwbaarheid. Wij maken dit waar vanuit een ijzersterk fundament dat wordt gevormd door onze strategie, unieke mensen, efficiënte en gestandaardiseerde processen en slimme inzet van ICT. Een flexibele instelling is diepgeworteld in alle lagen van onze organisatie. Vanuit onze oorsprong in hotelschoonmaak is dagelijks inspelen op wisselende bezettingsgraden voor ons heel normaal. Samen met onze opdrachtgevers bekijken we nauwkeurig het gebruik van ruimtes op dagbasis en passen hier onze frequenties, werkzaamheden en tijdstippen op aan. Daarbij zijn onze automatiseringssystemen optimaal ingericht om variabel te factureren. Hierdoor kunnen wij het kostenpatroon maximaal relateren aan bezetting en eventueel hieraan gerelateerde inkomsten. Dus bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat kan inspelen op uw unieke wensen en eisen? Informeer dan naar de mogelijkheden van EW Facility Services als uw schoonmaakdienstverlener.