Hotel schoonmaak in Rotterdam

Het hebben van nette en schone ruimten, dat is het visitekaartje van een hotel. Bent u voor uw hotel in Rotterdam op zoek naar een partner dat schoonmaakwerkzaamheden uithanden kan nemen? Dan raden we u aan om te kiezen voor EW Facility Services. Wij zetten altijd dat ene stapje extra als het gaat om hotel schoonmaak in Rotterdam. Dit doen wij met een glimlach op ons gezicht, want hospitality staat altijd voorop.

Ontzorging

Wanneer u kiest voor hotel schoonmaak in Rotterdam door EW Facility Services dan kiest u voor ontzorging. Zo worden niet alleen de dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd, maar wordt ook de planning en de controle door ons verzorgd. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Contact

Hospitality

EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij op het gebied van facility een positieve bijdrage leveren. Gastvrijheid is onze kernwaarde. Dat betekent dat al onze medewerkers gastbewust en gastvrij zijn. U kunt ons daarbij 365 dagen per jaar, zeven dagen per week, inschakelen. Persoonlijke ontwikkeling van onze eigen medewerkers is iets wat we erg belangrijk vinden. Als opdrachtgever kunt u hiervan profiteren; zo zijn onze teams niet alleen goed getraind, maar weten zij ook precies hoe zij zich graag voor u inzetten. Dit ziet u terug in de schoonmaakwerkzaamheden in uw hotel.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Schoonmaak als onderdeel van de beleving

De combinatie van tot in de puntjes verzorgde schoonmaak en onze gastvrije medewerkers maakt ons als dé partner voor hotel schoonmaak in Rotterdam. Een schone omgeving is essentieel voor een prettige ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat onze facility services positief bijdragen aan de totaalervaring van uw gasten.

Specialistische service

Naast dat we reguliere schoonmaakactiviteiten verrichten, is het ook mogelijk dat we specialistisch onderhoud uitvoerne. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Wij kunnen de periodieke dieptereinigingen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook technische achteruitgang wordt voorkomen.

Een breed pakket aan dienstverlening

Onze service stopt niet bij de schoonmaak en specialistische service. Bij EW Facility Services kunt u tevens terecht voor diensten op het gebied van stewarding. Onze deskundige medewerkers zorgen vanuit de spoelkeuken voor perfect gepoleerde glazen, glanzend bestek en gestreken linnen.

Hotel schoonmaak in Rotterdam

Bent u benieuwd hoe wij samen de gastvrijheid en hospitality naar een hoger level tillen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u besluit om on in te schakelen voor hotel schoonmaak in Rotterdam dan bent u ervan verzekerd dat wij altijd net dat stapje meer doen, en dat 24 uur per dag, zeven dagen per week. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.