Kantoorschoonmaak in Arnhem

Het kantoor is een ruimte waar vrijwel dagelijks mensen aan het werk zijn. Een schone werkruimte draagt bij aan een betere omgeving om te werken. Dit komt niet alleen ten goede van de productiviteit, maar ook voor het geluk op de werkvloer. Houd uw kantoor in Arnhem schoon door wekelijks gebruik te maken van kantoorschoonmaak in Arnhem. De specialisten van EW Facility Services zijn op de hoogte van de meest hoogwaardige schoonmaaktechnieken en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Werkzaamheden

Elke ruimte is anders: dat weten wij als geen ander. Voordat u een samenwerking met ons aangaat, komen wij eerst bij u langs op locatie op het kantoor te bekijken. Hoe groot is het kantoor? Heeft u nog aanvullende wensen wat betreft kantoorschoonmaak? En hoevaak per week wilt u graag dat de toiletten schoongemaakt worden? Wij stemmen het één en ander met u af, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen en wij ook weten wat uw wensen zijn.

Contact

Complete ontzorging

Onze teams nemen als uw zorgen betreft de schoonmaak uit handen. De dagelijkse werkzaamheden zelf, maar ook de planning en de controle wordt voor u geregeld. Al onze medewerkers weten precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit vooropstaan en weten 24 uur per dag, 7 dagen per week te presteren.

Schoonmaak als onderdeel de beleving

Een schone omgeving, keurig tot in de puntjes verzorgd, is van groot belang voor een prettige ervaring. Dit heeft een positieve bijdrage op de beleving van gasten en bezoekers, maar ook op de beleving van medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening positief bijdraagt aan de totaalervaring wat betreft schoonmaak.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Heeft u naast facilitaire dienstverlening op het gebied van reguliere schoonmaakactiviteiten ook behoeften op het gebied van specialistisch onderhoud, bijvoorbeeld voor uw keukenapparatuur? Wij kunnen de periodieke dieptereiniging voor u verzorgen. Zo voldoet uw apparatuur niet alleen weer aan de scherpste en recente regelgeving, maar ook wordt zo de technische achteruitgang van uw apparatuur voorkomen.

Kantoorschoonmaak in Arnhem uit handen geven

Zit u er ook aan te denken om de kantoorschoonmaak in Arnhem uit handen te geven? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag met u in gepsrek over de diensten en mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.