Kantoorschoonmaak in Den Haag

EW Facility Services precies wat er nodig is om bij te dragen aan kantoorschoonmaak in Den Haag. Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit van de werknemer en de representativiteit van uw kantoor. Laat een goed visitekaartje achter dus voor uw bezoekers en laat uw werknemers werken in een prettige werkomgeving.

Hospitality

Naast dat wij ons natuurlijk inzetten voor een schoon en net kantoor, vinden wij gastvrijheid net zo belangrijk. Onze specialisten voeren hun werkzaamheden met veel plezier uit en dat lees je ook af aan het gezicht van onze medewerkers. Het is niet voor niets dat hospitality in ons DNA is verankerd.

Contact

Schoonmaak, begeleiding en coaching

Wanneer u de schoonmaak van uw kantoor door ons laat verzorgen, heeft u geen omkijken meer naar de facilitaire dienstverlening. Wij nemen niet alleen de schoonmaak uit handen, maar verzorgen naast de werkzaamheden ook de planning en de controle. Wij zetten ons voor de volle 100% in voor een schone en representatieve werkomgeving.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Uitgebreide service

Naast dat wij de kantoorschoonmaak werkzaamheden uitvoeren, kunnen wij ons ook bezighouden met specialistisch onderhoud. Onze medewerkers die in het bezit zijn van een VCA-diploma, kunnen dan de periodieke dieptereiniging van uw apparatuur uitvoeren. Zij zorgen ervoor dat uw apparaten weer aan de scherpste en meest recente regelgeving voldoet. Bovendien wordt de technische achteruitgang van uw apparatuur met deze werkzaamheden voorkomen.

Meer weten over kantoorschoonmaak in Den Haag?

Samen met u bespreken we de vele mogelijkheden omtrent kantoorschoonmaak in Den Haag. Hoe vaak wilt u dat wij langskomen voor de schoonmaak van uw kantoor? En welke werkzaamheden moeten er uitgevoerd worden? Wanneer u besluit EW Facility Services uw kantoorschoonmaak in Den Haag te laten verzorgen, bent u verzekerd van een partner die altijd net dat stapje meer doet. Ook wanneer u op zoek bent naar meer informatie over onze andere diensten kunt u het contactformulier invullen of bellen via tel. 026 445 2400.