Kantoorschoonmaak in Groningen

Een verzorgd en schoon kantoor draagt bij aan de arbeidsproductiviteit van uw werknemers. Daarnaast is dit het visitekaartje wanneer u bezoekers ontvangt in uw ruimte. Wilt u ook graag kiezen voor kantoorschoonmaak in Groningen? Wij combineren hospitality met het tot in de detail verlenen van schoonmaakdiensten.

Hospitality

Wij koppelen onze diensten aan een beleving waarbij we verwachtingen proberen te overtreffen. Onze medewerkers zetten graag dat stapje verder, zodat uw medewerkers en bezoekers zich bevinden in een prettige leefomgeving. Dat komt mede doordat EW Facility Services hoog inzet op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Zo zijn onze specialisten niet alleen goed getraind, maar weten zij ook precies weten hoe zij zo gastvrij mogelijk de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Contact

Complete ontzorging

Wanneer u uw kantoorschoonmaak in Groningen door ons uit handen laat nemen, dan kiest u voor een complete ontzorging. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden wordt ook de aansturing, de planning en de nodige begeleiding van de schoonmaakmedewerkers opgenomen.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Naast dat wij schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, kunnen wij ook het specialistisch onderhoud voor u uit handen nemen. Onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Zij verzorgen voor u de periodieke dieptereinigingen van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Hierna voldoet uw apparatuur weer aan de meest recente regelgeving. Een ander voordeel is dat u zo technische achteruitgang voorkomt.

Kantoorschoonmaak in Groningen uitbesteden?

Benieuwd naar wat EW Facility Services op het gebied van kantoorschoonmaak in Groningen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.