Kantoorschoonmaak in Rotterdam

Bent u voor uw kantoor in Rotterdam op zoek naar een partner dat de schoonmaakwerkzaamheden uithanden kan nemen? EW Facility Services staat paraat. Wij zetten altijd dat ene stapje extra als het gaat om kantoorschoonmaak in Rotterdam. Wij doen dit altijd met een glimlach op ons gezicht, want hospitality staat altijd voorop.

Ontzorging

Wanneer u kiest voor kantoorschoonmaak in Rotterdam door EW Facility Services dan nemen wij uw zorgen uit handen. Naast dat wij de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, regelen wij ook de planning en zorgen wij voor periodieke controles. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw kantoor er spin en span uitziet.

Hospitality

EW Facility Services is ervan overtuigd dat wij op het gebied van facility een positieve bijdrage leveren aan uw werkomgeving. Gastvrijheid is onze kernwaarde. Dat betekent dat al onze medewerkers gastbewust en gastvrij zijn. Bovendien zijn wij erg flexibel als het gaat om het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij zijn 365 dagen per jaar, zeven dagen per week, beschikbaar om uw kantoor schoon te maken.

Contact

Schoonmaak als onderdeel van de beleving

Bij EW Facility Services kunt u uitgaan van tot in de puntjes verzorgde schoonmaak en gastvrije medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren. Om deze redenen zijn we de geschikte partner om mee samen te werken.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische service

Naast dat we reguliere schoonmaakactiviteiten verrichten, is het ook mogelijk dat we specialistisch onderhoud uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen. Wij kunnen de periodieke dieptereinigingen voor u verzorgen. Niet alleen voldoet uw apparatuur daarna weer aan de scherpste en recente regelgeving, ook technische achteruitgang wordt voorkomen.

Kantoorschoonmaak in Rotterdam

Wilt u ook graag een schone werkomgeving? Kies dan voor kantoorschoonmaak in Rotterdam door EW Facility Services. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreke. Ook wanneer u meer wilt weten over onze overige diensten kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 24 00.