Kantoorschoonmaak in Eindhoven

Als u op zoek bent naar een partner op het gebied van kantoorschoonmaak, dan kunt u bij verschillende partijen terecht. Bent u op zoek naar een partij waar kwaliteit, flexibiliteit en hospitality hoog in het vaandel staat? Bij EW Facility Services zit u helemaal goed. Wij zijn al jarenlang markteider op het gebied van facilitaire dienstverlening en weten precies wat er nodig is om onze werkzaamheden uit te voeren. Daarbij zetten we altijd dat ene stapje extra. We gaan verder dan alleen kantoorschoonmaak.

Gastvrij en betrokken

Een hygiënisch schoon kantoor, dat is iets wat wij erg belangrijk vinden. Maar dit is niet het enige. Ook aan de beleving van uw medewerkers en uw bezoekers dragen wij graag ons steentje bij. Onze medewerkers zetten net dat extra stapje, mede dankzij onze trainings- en opleidingsprogramma’s en persoonlijke coaching via onze eigen Hospitality Academy.

Meest hoogwaardige schoonmaaktechnieken

Wij maken gebruik van de meest hoogwaardige en recente schoonmaaktechnieken. Hierdoor kunnen we niet alleen effectief werken, maar werken we ook nog eens efficiënt. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Uiteraard wordt van te voren met u afgestemd wat uw wensen zijn. Hier spelen wij graag op in, zodat we precies weten waar we aan moeten voldoen.

Contact

Professionaliteit en beleving

Onze medewerkers weten precies wat het betekent om in een omgeving te werken waar gastvrijheid en representativiteit hoog in het vaandel staan. Wij gaan pas weg wanneer u ruimte weer spik en span is. Zeven dagen per week, 24 uur per dag.

Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Specialistische werkzaamheden

Bent u naast een partner voor uw reguliere schoonmaakwerkzaamheden ook op zoek naar een partner die u uw specialistisch onderhoud uit handen kan nemen? Wij hebben medewerkers in dienst met een VCA-diploma die graag periodieke dieptereiniging van bijvoorbeeld uw keukenapparatuur of sanitaire voorzieningen uitvoeren.

Uw kantoorschoonmaak in Eindhoven

Wilt u ook graag kiezen voor kantoorschoonmaak in Eindhoven? Neem snel contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook wanneer u meer wil weten over onze overige dienstverlening op facilitair gebied, kunt u het contactformulier invullen of ons bellen via tel. 026-445 2400.