Who ya gonna call.......

Who ya gonna call.......

Wilt u uw organisatie nog verder COVID-proof maken, of zoekt u een manier om op een effectieve, positieve en leuke manier te communiceren over de door u getroffen maatregelen? Wij ondersteunen u graag, We ain’t fraid of no COVID. Onze COVIDbusters staan daarom voor u klaar!

 

COVIDbusters

EW Facility Services lanceert het concept COVIDbusters! Met exáct de juiste state of the art hulpmiddelen gaan opgeleide teams voor u de strijd aan voor een optimale hygiëne. Zichtbaar aanwezig bestrijden onze helden niet alleen het COVID-19 virus, maar laten zij uw gasten, bezoekers en medewerkers ook zien dat u veiligheid hoog op de agenda heeft.

Zichtbaarheid van de schoonmaakteams en de getroffen maatregelen is belangrijk voor de beleving van uw gast, bezoeker, werknemer of patiënt. Voor de beleving is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van opvallende gadgets. Hierdoor wordt het positieve associatie effect versterkt, wat, behalve een hygiënische omgeving, resulteert in een positievere beleving.

 

Contact

Van kwalitatieve naar technische kwantitatieve schoonmaakkwaliteit

Voor Corona stond optische, kwalitatieve schoonmaakkwaliteit centraal. Door Corona zijn zien wij een verschuiving naar technische, kwantitatieve schoonmaakkwaliteit. Een object moet er schoon uitzien, echter wil men tegenwoordig ook weten wat er op micro-organismen niveau gebeurt. Onze COVIDbusters kunnen daarom ook gebruik maken van bacteriologische testen en UV testen.

Onze COVIDbuster zijn direct inzetbaar. Interesse? Wij komen bij u langs voor een advies op maat. En natuurlijk kijken we ook naar de beste hygiëne producten voor uw locatie.

Tegeltje tegeltje aan de wand ...

Tegeltje, tegeltje aan de wand, welke hygiënische maatregelen treffen wij eigenlijk in dit pand?

Richtlijnen worden concreter en landelijke protocollen zullen onzekerheden transformeren tot zekerheden. Het passievol en enthousiast communiceren van de genomen maatregelen naar uw gasten is hierin erg belangrijk. Communiceren over gezondheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn essentieel. Wij ondersteunen u vanuit hygiënisch perspectief hier ook graag bij! Samen met u vertellen wij uw verhaal gericht op het winnen van vertrouwen bij uw medewerkers, gasten en bezoekers door het garanderen van een hygiënisch schone omgeving.