Sanitaire supplies

Vanzelfsprekend en onmisbaar.

Sanitaire supplies zijn vaak vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser & blower bij alle wastafels. Zeepjes of luxe lotions in hotelkamers. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat je wilt uitdragen. Onze duurzame hygiëne concepten en guest supplies dragen bij aan de totale beleving van jouw medewerker of gast. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij jouw organisatie past. Dat het je vrijwel altijd een kostenbesparing en verduurzaming van jouw organisatie oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Sanitaire supplies

Circulaire sanitaire voorzieningen

Wij zijn altijd actief op zoek naar nieuwe innovaties die leiden tot een beter hygiënisch resultaat, een besparing op het milieu of een besparing in kosten. In onze Flagship Stores testen wij op dit moment de inzet van diverse circulaire sanitaire voorzieningen:

Soop: een handzeep gemaakt van 100% gerecycled koffiedik of sinaasappelschillen. Op onze locaties waar wij dit concept toepassen werken we samen met de cateraar om de sinaasappelschillen en het koffiedik in te zamelen en te recyclen in handzeep.

The Good Roll: een toiletpapier gemaakt van 100% post-consumer papierafval. Dit zijn bijvoorbeeld boeken en gebruikt papier zoals drinkbekers. De helft van de opbrengst investeert The Good Roll in het bouwen van publiekelijk sanitair, een mooi sociaal initiatief.

Greenbrush: circulaire toiletborstels, met Return to Sender keurmerk, die vervaardigd worden van gerecycled materiaal. Het is een hygiënisch gesloten systeem zodat gebruikers niet geconfronteerd worden met onhygiënische situaties. Wordt een borstel vervangen, dan wordt ook deze weer gerecycled. Wist u dat Greenbrush voor elke 20 toiletborstels een boom plant bij Trees for All?

Sparcio: een waterbesparend koppelstuk. Dit koppelstuk monteerden wij op de kranen waarmee 93% drinkwater wordt bespaard. Niet zozeer ‘circulariteit’, maar wél 93% besparing!

Hoe kunnen wij Sanitaire supplies bij jou inzetten?

Om een optimale beleving te garanderen denken wij graag met je mee. Onze jarenlange ervaring en marktspecifieke kennis vertalen wij naar een advies op maat. Wij zijn onafhankelijk als het gaat om leverancier of merk, wat bij ons voorop staat is het eindresultaat. Aangepast op jouw specifieke situatie geven we invulling aan assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen wij samen met u tot de beste oplossing. Daarbij zoeken wij zo veel mogelijk naar producten en concepten die een bijdrage leveren aan een positieve beleving van jouw gasten. Wat denkt je van de geur van verse koffie wanneer mensen langs jouw corner lopen? Of de geur van vers gewassen linnen in de gangen van jouw hotel. Hierdoor menen de gasten vrijwel zeker te weten dat zij in een luxueus hotel terecht zijn gekomen. En dát is precies waar wij naar streven.

Juist als het vanzelfsprekend is, moet het perfect in orde zijn.
Caspar Vijverberg Manager New Business

Meer informatie nodig?