Sanitaire supplies

Vanzelfsprekend en onmisbaar.

Sanitaire supplies zijn vaak vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser & blower bij alle wastafels. Zeepjes of luxe lotions in hotelkamers. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten en guest supplies dragen bij aan de totale beleving van uw medewerker of gast. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het u vrijwel altijd een kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Sanitaire supplies
Juist als het vanzelfsprekend is, moet het perfect in orde zijn.
Rutger Verstegen Salesmanager

Sanitaire supplies zijn de goederen die u logischerwijs verwacht wanneer u een hotelkamer binnenkomt of een toilet bezoekt. Zeep, wattenstaafjes, een kam, toiletpapier en papieren handdoekjes. Waar u ook komt, overal vindt u het. Wat het verschil maakt is de uitvoering en de beleving. Bij EW Facility Services delen we sanitaire supplies op in twee categorieën:

  • Hygiëne Concepten | inrichting van uw sanitaire ruimtes met bijvoorbeeld zeepdispensers, handdoekautomaten en luchtdrogers.
  • Hotel Supplies | voorzieningen voor de badkamer.

 

Hoe kunnen wij Sanitaire supplies bij u inzetten?

Om die beleving te garanderen denken wij graag met u mee. Onze jarenlange ervaring en marktspecifieke kennis vertalen wij naar een advies op maat. Wij zijn onafhankelijk als het gaat om leverancier of merk, wat bij ons voorop staat is het eindresultaat. Aangepast op uw specifieke situatie geven we invulling aan assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen wij samen met u tot de beste oplossing. Daarbij zoeken wij zo veel mogelijk naar producten en concepten die een bijdrage leveren aan een positieve beleving van uw gasten. Wat denkt u van de geur van verse koffie wanneer mensen langs uw corner lopen? Of de geur van vers gewassen linnen in de gangen van uw hotel. Hierdoor menen de gasten vrijwel zeker te weten dat zij in een luxueus hotel terecht zijn gekomen. En dát is precies waar wij naar streven.

Uniek concept: Pay Per Room of Pay Per User

Vanuit onze specialistische kennis, breed assortiment en onafhankelijkheid van leverancier of merk, bieden wij u het unieke Pay Per Room voor hoteliers en Pay Per User voor facilitair managers. Hiermee spelen wij in op de groeiende behoefte naar flexibilisering. Waar u eerder gebruik maakte van eigen bevoorrading, krijgt u nu de mogelijkheid om Sanitaire supplies af te nemen voor een vaste prijs per kamer of pandgebruiker. Wilt u een bepaalde geur? Geen probleem. Een luxe zeep op de toiletten? Regelen wij. Wilt u op een later moment toch wijzigen? Dan gaan we weer in gesprek. We ontzorgen doordat wij een nauwkeurige begeleiding van het inkoopproces bieden, periodieke levering uit eigen magazijn en kostenbesparend. Aan de hand van de bezetting van uw hotelkamer of gebouw factureren wij op maandbasis, overzichtelijk en transparant. Dat noemen wij gastvrijheid.

Meer informatie nodig?

    Tijd om te laten zien waar uw organisatie echt voor staat?