Begrijpen wat de behoefte is, nog voordat deze zich voordoet.

Onderwijs

Een plek waar de nieuwe generatie het beste uit zichzelf kan halen.

Zoekt u een ervaren schoonmaakpartner die stuurt op resultaat, proactief handelt en beloftes nakomt? Een partner die garant staat voor continuïteit, een uitstekende kwaliteit en die aandacht heeft voor zowel haar eigen medewerkers als de beleving van uw leerlingen, studenten, medewerkers en bezoekers? Dan zijn wij de juiste match! Kiest u voor ons, dan kiest u voor een professionele schoonmaakpartner met regionaal korte communicatielijnen en een zeer persoonlijke benadering.

Schoonmaak binnen het onderwijs is een specialisme. Onze ervaren schoonmaakmedewerkers en leidinggevenden weten als geen ander dat geen dag, maar ook geen middelbare school, MBO-instelling, Hogeschool of Universiteit het zelfde is. Zo varieert de vervuilingsgraad van dag tot dag en vragen evenementen, open dagen en diploma-uitreikingen om aanpassingsvermogen. Een partner die meedenkt, adviseert en continu zoekt naar mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren is daarom nodig. Daarnaast vraagt de dynamiek van een onderwijsinstelling om wendbaarheid en een goede samenwerking met de conciërges en facilitaire contactpersonen. Dat wij dit kunnen blijkt wel uit de samenwerking die wij hebben met opdrachtgevers als Lorentz Casimir LyceumBornego College en Rijksuniversiteit Groningen. Wij ontzorgen het Facilitair Bedrijf en zorgen daar voor representatieve, schone en veilige schoolgebouwen voor leerlingen en medewerkers. Ook dragen we graag bij aan de invulling van het (praktijk) onderwijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is het fundament van EW Facility Services. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit meer dan 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Onze werkwijze en filosofie is gebaseerd op de pijlers Hospitality, Wendbaarheid, Betrouwbaarheid en Duurzaamheid. Wij geloven in een samenwerking met als doel een optimale beleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

Facility Host

Iemand die waakt over de facilitaire beleving binnen uw organisatie. Die zorgt voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en een vijfsterren gastbeleving. Dat is een Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met u en uw medewerkers. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Meer diensten

Afvalmanagement

Een duurzame afvalverwerking is een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een gezamenlijke verantwoordelijk die we met beide handen moeten aanpakken. Wij werken voor ons afvalmanagement daarom samen met experts. Met hen borgen wij in elke fase de minste klimaatimpact. Van de interne (bron)inzameling tot en met de eindverwerking van het afval naar grondstoffen of energieopwekking.

Meer diensten

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies zijn vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser, handdoekenautomaat & blower bij alle wastafels. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten dragen bij aan de totale beleving van uw klanten en medewerkers. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het vrijwel altijd leidt tot kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie is natuurlijk mooi meegenomen.

Onze onderwijs partners

Hospitality is al meer dan 30 jaar het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw medewerkers en gasten is hierbij onze drijfveer.

Bornego College

Rijksuniversiteit Groningen

Ontdek al onze branches

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Lees meer

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team