Ontdek de toekomst samen met ons

Ga mee met de tijd

Verandering, modernisering en innovatie is niet alleen een wens, het is een noodzaak om bij te blijven. EW is heel blij te zien hoe nieuwe ontwikkelingen onze facilitaire sector transformeert en wij begrijpen maar al te goed dat opdrachtgevers dit van ons verwachten. Duurzaamheid is niet langer een optie, het is een vereiste voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Laat ons je begeleiden naar nieuwe oplossingen waarmee je nog slimmer en groener je werk kan uitvoeren. Van duurzame praktijken tot slimme technologieën, we zijn bereid je te ondersteunen in het vinden en testen van de meest veelbelovende innovaties. Als facilitair professional ben je misschien op zoek naar nieuwe manieren om taken te verbeteren maar ook te vereenvoudigen. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de perfect tools voor jouw specifieke behoeften.

Contact

  Innovaties die we nu testen en succesvol inzetten

  Ecobot Vacuum 40

  De Ecobot Vacuum 40 is een volledig zelfstandige stofzuigcobot die schoonmaakmedewerkers zwaar fysiek stofzuigwerk uit handen neemt. De stofzuigrobot verwijdert hardnekkig stof en vuil van elke ondergrond zoals tapijt, laadt zichzelf eigenhandig op en is fluisterstil. Dit maakt hem geschikt voor veel omgevingen.

  Ecobot Scrubber 50

  De Ecobot Scrubber 50 is een compacte schrobzuigcobot die door unieke borsteltechniek hygiënisch en efficiënt reinigt en zich zelfstandig oplaadt, de watertank leegt, spoelt en opnieuw vult.

  Phantas

  De Phantas is een veelzijdige én compacte professionele schoonmaakrobot. Deze revolutionaire robot kan autonoom schrobben, vegen, stofzuigen en moppen op zowel zachte als harde vloeren. Hij is ongeëvenaard veelzijdig en bruikbaar voor het reinigen van ruimtes met verschillende soorten vloeren.

  Opdrachtgevers waar we innovaties testen of succesvol inzetten

  Innovaties in de praktijk

  Niet 1, maar 2 robots


  Bij 5 sterren Hotel Okura Amsterdam testen wij sinds begin mei zowel de schrobzuig-, als de stofzuigvariant van de Ecobot van Gausium.

  Lees meer

  "Die is klein"


  Bij onze Zorghotel Udens Duyn, testen wij op dit moment de Phantas. Een kleine schrobzuigmachine, die door haar compactheid gemakkelijk door ruimtes met obstakels manoeuvreert.

  Lees meer

  BubbleFlush


  Na 6 weken schoonmaken met de BubbleFlush op Rotterdam The Hague Airport, zijn we nu bezig met een pilot bij voco® The Hague.

  Lees meer

  Innovatie Lab

  Een handig overzicht van facilitaire innovaties

  Om ondernemerschap te stimuleren en onze dienstverlening te blijven ontwikkelen is er ons Innovatie Lab. Naast bovenstaande innovaties vind je hier innovaties passend bij de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving. Een platform waar schoonmaak, beleving en innovatie samenkomen én waar wij samen met onze partners aan een duurzame toekomst werken.

  Anderen lazen ook

  06 januari 2023

  Hotelschool The Hague vindt in EW een innovatieve partner met gevoel voor hospitality

  Tussen Hotelschool The Hague (HTH) en EW Facility Services is er meer dan een goede match. Beide hechten…

  Lees meer
  25 juni 2021

  Data-gestuurde schoonmaak in de kantooromgeving

  Bron: OG Wijzer Hoe zit het met de schoonmaak in úw vastgoed? Lopen de schoonmakers dagelijks…

  Lees meer
  30 maart 2023

  Deel 2: Scopes, hotspots en dataverzameling

  EW Duurzaamheidserie: samenwerking met Nexio Projects Duurzaamheid heeft een strategische plek binnen EW Facility Services. Op heel veel…

  Lees meer