Reizen moet onbezorgd zijn. Dat begrijpen wij heel goed.

Travel

Meebewegen met uw bezetting is voor ons de normaalste zaak.

Uw locatie is een drukbezochte plek. Duizenden mensen komen voorbij. Op al deze mensen wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten. Een schone en gastvrij omgeving staat daarvan aan de basis en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Een flexibele instelling is diepgeworteld in alle lagen van onze organisatie. Het opvangen van extreme pieken tijdens vakanties is voor ons “core business”. Samen met u bekijken we nauwkeurig het gebruik van ruimtes en passen hier onze frequenties, werkzaamheden en tijdstippen op aan. Daarbij zijn onze automatiseringssystemen optimaal ingericht om variabel te factureren. Hierdoor kunnen wij het kostenpatroon maximaal relateren aan uw bezetting en eventueel hieraan gerelateerde inkomsten.

Meer diensten

Schoonmaakonderhoud

Onze focus is schoonmaakdienstverlening. Als multi service dienstverlener bieden wij aanvullend diensten die geïntegreerd kunnen worden met onze schoonmaak en die bijdragen aan een positieve beleving. U put uit meer dan 30 jaar aan ervaring en kennis wanneer u onze dienstverlening inzet binnen uw organisatie. Vanuit onze jarenlange ervaring als marktleider in de hotelbranche staan wij garant voor innovatieve concepten die we op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij organisaties op zoek naar de ultieme hospitality, optimale wendbaarheid, een betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid. Wij geloven in samenwerking met als doel een vijfsterren gastbeleving voor iedereen. U toch ook?

Meer diensten

Facility host

Iemand die zorgt voor continue zichtbaarheid, een hoog kwaliteitsniveau en verhoging van hospitality binnen uw organisatie. Dat is de Facility Host van EW Facility Services. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. Een perfecte ondersteuning bij het managen van de gastbeleving. De Facility Host is het aanspreekpunt voor al uw facilitaire zaken en staat daarom in direct contact met u, uw medewerkers en uw gasten. Om die reden selecteren wij onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Meer diensten

Specialistisch onderhoud

In onze samenwerking zorgen we voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van ruimtes en apparatuur. In sommige gevallen is dit niet voldoende. Keukenapparatuur, medisch apparatuur en sanitaire voorzieningen zijn daar een belangrijk voorbeeld van. De medewerkers die het specialistisch onderhoud voor hun rekening nemen zijn in het bezit van een VCA-diploma. Door de uitgevoerde periodieke dieptereiniging voldoet uw apparatuur weer aan de scherpste en meest recente regelgeving. Bijkomend voordeel is dat de technische achteruitgang van uw apparatuur hiermee ook kan worden voorkomen.

Meer diensten

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies worden soms als vanzelfsprekende gezien; een zeepdispenser & blower bij alle wastafels. Een frisse geur in de toiletten. Het zijn noodzakelijke goederen, maar ze spelen juist een belangrijke rol bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Onze hygiëne concepten dragen bij aan de totale beleving van uw gasten en medewerkers. Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dat het u vrijwel altijd een kostenbesparing en verduurzaming van uw organisatie oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Onze travel partners

Hospitality is al meer dan 30 jaar het kernbegrip binnen EW Facility Services. De beleving van uw gasten is hierbij onze drijfveer.

Rotterdam The Hague Airport

Ontdek al onze branches

Kantoren & vastgoed

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Zorg

Beleef gastvrijheid en ervaar kostenbeheersing.

Lees meer

Onderwijs

Een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Lees meer

Leisure

Een onuitwisbare indruk op heel veel mensen.

Lees meer

Hotels

Wij begrijpen dat het bij uw hotel allemaal draait om gastvrijheid.

Lees meer

Stap jij ook aan boord om de ultieme gastbeleving samen met ons werkelijkheid te maken?

Neem contact op met ons team