Hospitality Scan aanvragen

Hoe gastvrij is jouw zorginstelling?

Vraag de gratis Hospitality Scan aan.

Staat jouw cliënt centraal binnen de zorgverlening? Ervaren zij op alle gebieden een gastvrij gevoel? Meet het met de Hospitality Scan.

Wat is de Hospitality Scan?

Een onafhankelijke Hospitality-expert beoordeelt de complete beleving en gastvrijheid binnen jouw zorginstelling. Van binnenkomst tot weg gaan. Soms kan dit als mystery visitor, soms niet, dat stemmen we met jou af. De Hospitality Scan kijkt verder dan ‘alleen’ schoonmaak. De scan kan ook zaken beoordelen als parkeergelegenheden, ontvangst, routing, koffie, uitstraling van het gebouw en medewerkers, vloeronderhoud en keuze bij het restaurant. Elke zorginstelling heeft andere behoeftes en focuspunten. We stemmen de Hospitality Scan dan ook zorgvuldig met jou af en houden daarbij altijd rekening met cliënten, bewoners, bezoekers en medewerkers.

De rapportage aan het eind van de Hospitality Scan bevat constateringen en aanbevelingen voor het verhogen van de gastvrijheid en (schoon)beleving. Wat gaat al goed en wat kan beter? We adviseren je hoe je de adviezen in de praktijk kunt brengen.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Vraag de Hospitality Scan aan