Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

Interne afvalverzameling als startpunt voor circulaire samenwerking

Donderdag 4 november organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we u bij over inspirerende ontwikkelingen en innovaties in de schoonmaak en facilitaire markt. Dit keer is het thema: Interne afvalverzameling als startpunt voor circulaire samenwerking.

Afval een tweede leven geven

Dagelijks maken mensen de keuze om iets afval te laten worden óf het als grondstof een tweede leven te geven. Niet alleen thuis, maar zeker ook op de werkvloer groeit de behoefte om het afval te kunnen scheiden. Afvalscheiding zorgt er namelijk voor dat afval geen afval meer wordt, maar grondstof voor nieuwe producten. En dat kan door je afvalinzameling al intern, binnen je bedrijf, anders te organiseren. Door als ketenpartners beter samen te werken, bereiken we meer. Door goede communicatie hierover ontstaat ook een bredere bewustwording bij alle medewerkers over wat we dagelijks allemaal verspillen.

Door een gedegen afvalbeleid, verbeterde bewustwording en samenwerking met alle betrokken partijen zorg je ervoor dat er nog maar 10-20% restafval overblijft. Dus, zo’n 80% kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die daarmee een tweede leven krijgen in de circulaire keten.

In deze inspiratie sessie vertellen Patrick van der Sanden en Willem Sterkenburg van Ecosmart u graag meer over hoe u kunt zorgen voor meer circulariteit in waste management.

Praktische informatie

Datum:         4 november
Tijd:              11:30 uur – 12:00 uur
Deelname:   gratis
Aanmelden: via het aanmeldformulier op deze pagina

Sprekers

Willem Sterkenburg
Directeur Inhouse Services Ecosmart

Patrick van der Sanden
Expert Afvalvrije Organisaties Ecosmart

Fenna van Ginkel
Expert Wastemanagement / New Business Manager

Inschrijven

Benieuwd hoe u afval binnen uw organisatie een tweede leven kunt geven? Neem dan deel aan onze Inspiratiesessie. Schrijf u in via het formulier bovenaan deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct van ons de bevestiging en inloggegevens voor de inspiratiesessie.

Wij kijken ernaar uit deze kennis met u te delen en om u met deze sessie te inspireren. Als dat lukt, dan is ‘ie voor ons geslaagd!

Wij hopen u te zien op 4 november!

Aanmelden