Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

Social Return On Investment (SROI): Van verplichting naar kans!

Donderdag 20 januari 2022 organiseren wij weer een digitale inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we u bij over inspirerende ontwikkelingen en innovaties in de schoonmaak en facilitaire markt. Dit keer is het thema: Social Return On Investment (SROI): Van verplichting naar kans!

Hoe zorg je dat het écht werkt?

Meer en meer bedrijven werken toe naar de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door het opstellen van een te behalen percentage inzet van Social Return medewerkers. Dat is natuurlijk fantastisch, omdat steeds meer mensen een kans krijgen in de reguliere arbeidsmarkt. Zo’n Social Return “verplichting”, dat klinkt op papier wel makkelijk. Maar hoe maak je er nu een succes van? Hoe zorg je dat het écht werkt?

Graag inspireert Edwin Eijsackers, commercieel directeur van Teamwerk Participatiediensten, u tijdens onze inspiratiesessie over hoe u van uw SROI verplichting een kans maakt! Hij neemt u mee in de zoektocht naar een zinvolle invulling van SROI met handige tips & tricks. Hij belicht zowel de kansen met betrekking tot succesvolle arbeid, als de praktische en financiële kant en hoe hier het beste gebruik van te maken, aangevuld met mooie praktijkvoorbeelden. Daarnaast gaat hij in op de verschillende doelgroepen die u kunt inzetten en hoe een traject van vraag tot aanbod tot stand komt, inclusief de begeleiding van deze waardevolle mensen. Wilt u SROI binnen uw bedrijf tot een succes maken? Schrijf u dan in!

Praktische informatie

Datum:         20 januari 2022
Tijd:              11:30 uur – 12:00 uur
Deelname:   gratis
Aanmelden: via het aanmeldformulier op deze pagina

Sprekers

Edwin Eijsackers
Commercieel Directeur
Teamwerk

Inschrijven

Benieuwd hoe u van uw SROI verplichting een kans maakt? Neem dan deel aan onze Inspiratiesessie. Schrijf u in via het formulier bovenaan deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct van ons de bevestiging en inloggegevens voor de inspiratiesessie.

Wij kijken ernaar uit deze kennis met u te delen en om u met deze sessie te inspireren. Als dat lukt, dan is ‘ie voor ons geslaagd!

Wij hopen u te zien op 20 januari!

Aanmelden

Op de agenda

Per jaar organiseren we meerdere digitale inspiratiesessies.Wilt u op de hoogte blijven van onze inspiratiesessies en mogen wij u hiervoor uitnodigen? Vul dan hiernaast het formulier in en u ontvangt van ons een uitnodiging.

Ik ontvang graag een uitnodiging