Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

Laat u inspireren tijdens onze digitale inspiratiesessie

SMART building, data & cleaning

Aankomende donderdag 27 mei organiseren wij weer een inspiratiesessie. Rond lunchtijd, van 11:30-12:00 uur, kunt u, eventueel onder het genot van een broodje, aanschuiven. In een half uur praten we u bij over inspirerende ontwikkelingen en innovaties in de schoonmaak en facilitaire markt. Dit keer is het thema SMART building, data & cleaning.

Data voor efficiënt gebouwbeheer

Smart building-technologieën bieden interessante kansen om gebouwen te verbeteren. Op welke manieren kan er data uit gebouwen onttrokken worden en hoe kan deze data omgezet worden in nog beter presterende gebouwen? De eerste stappen worden inmiddels gezet met gebouw gebonden systemen en ICT oplossingen. Denk aan systemen op het gebied van binnenklimaat, verlichting en toegang en ICT oplossing ten aanzien van locatiebepaling in een pand en het meten van benutting en bezetting.

  • Na deze inspiratiesessie weet u hoe slimme gebouwen en data u als facilitair professional kunnen helpen bij uw dagelijkse uitdagingen.

Programma

Onze collega Rutger Verstegen en Joost Botman van OG Wijzer, een onafhankelijk kennis- en informatieplatform voor de technisch vastgoed professional, kijken samen naar deze trends. We zoomen daarbij ook in op de mogelijkheden voor data gedreven schoonmaak, waarbij we een kort inkijkje geven in onze nieuwste innovatie Clean&pay-per-use.

Heeft u overigens vragen over deze onderwerpen, dan kunt u die alvast vooraf (indien gewenst anoniem) mailen naar Rutger (rverstegen@ew.nl). Wij zullen dan proberen deze in de inspiratiesessie te beantwoorden.

  • Of u nu een inkoper, vastgoedbeheerder of facilitair manager bent voor iedereen komen er interessante en bovenal inspirerende onderwerpen aan bod!

Praktische informatie

Datum:         27 mei
Tijd:              11:30 uur – 12:00 uur
Deelname:   gratis
Aanmelden: via het aanmeldformulier op deze pagina

Sprekers

Joost Botman
Vastgoedexpert & Mede-eigenaar OGwijzer

Rutger Verstegen
Kantoorexpert & Salesmanager EW Facility Services

Inschrijven

Benieuwd hoe data voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan deel aan onze Inspiratiesessie. Schrijf u in via het bovenaan deze pagina. Na aanmelding ontvangt u direct van ons de bevestiging en inloggegevens voor de inspiratiesessie.

Wij kijken ernaar uit deze kennis met u te delen en om u met deze sessie te inspireren. Als dat lukt, dan is ‘ie voor ons geslaagd!

Wij hopen u te zien op 27 mei!

 

 

 

Aanmelden