Phantas

Compacte robotstofzuiger

De Nexaro NR1500 is een geavanceerde, compacte robotstofzuiger ontworpen voor professioneel gebruik. De NR1500 is uitgerust met slimme sensoren en beschikt over een onbeperkte 4G-verbinding, zodat het apparaat altijd weet waar hij is. De NR1500 is in staat om automatisch ruimtes in kaart te brengen met een snelheid van 300 m² per uur. Hierdoor weet de robot, na het in kaart brengen, waar alle obstakels zich bevinden en kan deze efficiënter werken.

Vertel mij meer!

  Wat maakt de Nexaro uniek

   

  De grootste kracht van dit type robot is dat het kan samenwerken met meerdere robots dankzij slim gebruik van mesh-technologie. Het plannen van taken en het real-time bekijken van de status en resultaten van de robot wordt mogelijk gemaakt door de softwareomgeving Nexaro hub. Door zijn compacte formaat kan de robot zich gemakkelijk manoeuvreren onder objecten zoals bureaus.

  De robots kunnen schoonmaakprofessionals ontlasten door repetitieve schoonmaaktaken over te nemen. Bij EW is de Nexaro NR1500 getest in hotelkamers, vergaderruimtes, congrescentra en kantoorruimtes. Dit is gedaan bij NH-Koningshof, Novotel en Holland Casino.

  Geïnteresseerd in de resultaten van deze pilot? Neem hiervoor dan contact op met je contactpersoon bij EW of vul het informatieformulier in.

   

  Innovatie Lab

  Er zijn veel innovaties die u als facilitair professional kunnen ontzorgen. In ons Innovatie Lab brengen wij veel van deze innovaties samen. Actief zoeken wij naar innovaties, maken een relevante selectie en presenteren deze overzichtelijk op dit platform. Bent u op zoek naar noviteiten die u ondersteunen bij uw facilitaire taken, dan bent u hier op de juiste plek. Wij specificeren ons met de innovaties op de thema’s Duurzaamheid, Robotisering en Hygiëne & Beleving.

  Benieuwd naar andere innovaties? Klik dan op de link rechts.

  Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

  Neem contact op met ons team