De H-Factor

Onze medewerkers zijn uw visitekaartje.

Medewerkers van EW Facility Services blinken uit in gastvrijheid. In alle opzichten. Zij zijn professioneel, betrokken en doen hun werk met enthousiasme. In alle opzichten vormen onze mensen een representatief visitekaartje voor uw organisatie. Representatieve werkkleding, begroeten, aandacht voor verzorgde werkwagens en materialen, proactief handelen waar het gaat om resultaatgericht werken met oog voor detail. Maar ook acties specifiek gericht op bijvoorbeeld uw hotelgasten, kantoormedewerkers, patiƫnten of bezoekers.

De H-Factor

Dienstverlening zit hem juist in die details; gastvrijheid uitstralen, net dat stapje extra doen en u als opdrachtgevers positief verrassen. Alles wat wij achterlaten moet voor uw gasten of medewerkers aanvoelen als thuiskomen. Die verantwoordelijkheid voelen wij en dat is de reden dat wij veel aandacht besteden aan onze medewerkers.

We trainen naast schoonmaaktechnieken in hospitality vaardigheden. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier van de mensen in het werk, maar geven juist de beoogde resultaten voor u als opdrachtgever.

Mogen onze medewerkers u positief verrassen?