Hospitality Academy

Onze medewerkers maken het verschil.

Binnen EW Facility Services draait het om mensen. Met elkaar dragen wij voor een belangrijk deel bij aan het succes van onze organisatie. Met passie brengen wij op eigen wijze hospitality dagelijks in de praktijk en iedere collega levert daar zijn of haar eigen unieke bijdrage aan. Daarom besteden we veel aandacht aan onze mensen. We investeren continu in training- en opleidingsprogramma’s. Daarbij zijn persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden belangrijke issues voor EW Facility Services. Deze verhogen niet alleen het plezier in het werk maar ook de resultaten voor onze opdrachtgevers. Hoe wij deze win-win situatie creëren?

Hospitality Academy

Hospitality staat aan de basis van onze dienstverlening

Create your own futureWe geloven dat onze collega's, vanuit hun ambitie en passie voor het vak, steeds beter kunnen worden in wat ze doen. Met elkaar als team én individueel. De ontwikkeling om beter te worden start tenslotte bij een ieder zelf. En ontwikkeling staat nooit stil, het is een continu proces. Iedere dag kan iemand groeien, meer leren. Zelf, maar ook niet in de laatste plaats van elkaar. Als organisatie ondersteunen we onze medewerkers graag in hun ontwikkeling.

We investeren daarom structureel in trainingen en opleidingsprogramma’s. Deze hebben we samengebracht in de Hospitality Academy. Deze naam is niet toevallig; hospitality staat al meer dan een kwart eeuw aan de basis van onze dienstverlening. Het zit in het DNA van onze mensen. Elke dag opnieuw gaan we met elkaar voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Met onze Hospitality Academy bieden wij onze medewerkers een breed aanbod van opleidingen en trainingen op het gebied van gedrag, competenties, taken en technieken. Onze onderscheidende elementen op kwaliteit, hospitality en beleving vormen hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Ons (online) lesmateriaal is altijd op maat gemaakt met herkenbare bedrijfsspecifieke cases en beeldmateriaal, vormgegeven in onze unieke huisstijl. Daarnaast hebben we speciaal voor jonge starters een Management Trainee Programma en kunnen medewerkers met de ambitie om door te groeien instappen in ons Management Development Programma.

De Hospitality Academy versterkt onze gedreven en gastvrije medewerkers in hun ambitie en wens tot persoonlijke doorontwikkeling. Daar zijn we trots op!

Wil jij de beste versie van jezelf laten zien?