Topaz Revitel

Unieke mix op het snijvlak
van hotel en zorg.

Het comfort van een hotel gecombineerd met 24 uurs zorgverlening. Topaz Revitel opende in 2014 haar deuren en bleek daarmee een behoefte te vervullen. Zelf waren zij vooral op zoek naar een schoonmaakpartner die een bijdrage zou leveren aan het welzijn én de totale beleving van de gasten.

De revalidanten die in Topaz Revitel verblijven hebben één doel voor ogen: werken aan hun herstel. Alles moet in het werk gesteld worden om bij te dragen aan dit doel. Met die gedachte gingen zij op zoek naar een partner voor het schoonmaakonderhoud.

De beoordeling

8,5
  • Kwaliteit van dienstverlening

  • Flexibiliteit

  • Oplossingsgerichtheid

  • De Hospitality Factor

Topaz Revitel

Omgeving als stimulans voor optimaal herstel

De wens van Topaz Revitel had betrekking op hun visie dat ‘de omgeving als stimulans dient voor optimaal herstel’. Van hun leveranciers verwachten zij daarom een bijdrage aan het welzijn én de totale beleving van de revalidanten en hun bezoekers. Kernwaarden hierbij zijn gastvrijheid, servicegerichtheid en betrokkenheid. “Juist in deze omgeving is flexibiliteit van belang. Komt de schoonmaakmedewerker niet gelegen? Dan moet het werk zonder problemen later op de dag worden uitgevoerd.” Voor EW Facility Services voelt het natuurlijk om gastvrijheid & flexibiliteit te combineren met goede schoonmaak.

Schoonmaakpartner met oprechte belangstelling

Sinds 2015 is EW Facility Services de schoonmaakpartner van Topaz Revitel. Hierbij hebben wij onze vernieuwde aanpak doorgevoerd, waar hospitality, klantbeleving, multi-service dienstverlening en flexibele kosten een belangrijke rol spelen. Concreet houdt dit in dat we de schoonmaak overdag uitvoeren en zichtbaar zijn voor revalidanten, bezoekers en medewerkers, dat alle kosten variabel zijn door het all-in prijsconcept en dat we Revitel ontzorgen door ook aan schoonmaak gerelateerde diensten uit te voeren zoals het afvoeren van afval en het wekelijks opruimen van het magazijn. Het all-in prijsconcept heeft voor Revitel de doorslag gegeven in haar keuze. Waar men voorheen per periode een standaard bedrag voor schoonmaak betaalde, worden deze kosten nu per kamer – volledig gekoppeld aan de actuele bezetting – verrekend. Heeft Revitel minder gasten, dan betalen zij ook minder. Flexibele kosten dus, met dezelfde kwaliteit. Om die kwaliteit te borgen krijgen de medewerkers van EW Facility Services extra training, ook in samenwerking met Revitel. Dit is vooral toegespitst op het werken in een zorgomgeving, waarbij de omgang met revalidanten en zorgpersoneel cruciaal is.

EW Facility Services is flexibel, respectvol naar de gasten en zeer gastvrij.
Topaz Revitel