Onze overige diensten

Naast schoonmaakdienstverlening, bieden wij de volgende diensten aan: receptie & handyman services,  Facility Hosts, Afvalcoaches, Beveiliging, Sanitaire supplies, Glasbewassing en gevelreiniging, Specialistisch onderhoud, Periodiek en specialistisch vloeronderhoud (harde en zachte vloeren) en Groen- & terreinonderhoud en gladheidsbestrijding. Op deze pagina leest u hier meer over.

Receptie & handyman services

Onze receptionistes zijn gezichtsbepalend voor onze opdrachtgevers. EW is de partner als het gaat om ontvangstmanagement. Ook kunnen wij het klein technisch onderhoud uit handen nemen. Een eventuele eigen technische dienst kan zich vervolgens meer richten op de kerntaken.

Facility Host

Één persoon die waakt over de facilitaire beleving binnen jullie organisatie. Die zorgt voor een hoog kwaliteitsniveau en optimale hospitality. Dat is een Facility Host. De Facility Host heeft dagelijks te maken met schoonmaakwerkzaamheden, servicewerkzaamheden en nalooprondes. Daarnaast ondersteunt deze persoon bij ad hoc werkzaamheden en de opvolging van klachten & calamiteiten. Een perfecte ondersteuning bij het borgen van de klantbeleving. We selecteren onze Facility Hosts naast klantgerichtheid en proactiviteit ook op uitstekend signalerend & communicatief vermogen.

Afvalcoaches

Door één of meerdere medewerkers op te leiden tot Afvalcoach, geven we het bewustzijn omtrent afval en circulariteit een goede impuls. In onze Hospitality Academy leiden wij hen op om toe te zien op een correcte afvalinzameling en leren wij alles over de circulariteit van de ingezamelde afvalstromen. Op de werkvloer bij opdrachtgevers brengen de Afvalcoaches deze duurzame boodschap over op de medewerkers, bezoekers en gasten van de opdrachtgever. Hierdoor stijgt de bewustwording en wordt het afval beter ingezameld waardoor de recyclebare stromen toenemen en de het restafval afneemt.

Beveiliging

Onze beveiligingsdienst levert beveiligers en nachtreceptionisten. Zeven dagen per week en 24 uur per dag waken deze professionals over de gebouwen, medewerkers en gasten van opdrachtgevers.

Sanitaire supplies

Sanitaire supplies zijn vaak vanzelfsprekende goederen; een zeepdispenser & blower bij alle wastafels. Zeepjes of luxe lotions in hotelkamers. Het is een noodzakelijk goed, maar speelt juist een belangrijke rol bij het gevoel dat je wilt uitdragen. Onze duurzame hygiëne concepten en guest supplies dragen bij aan de totale beleving van jullie medewerker of gast. Met maatwerk geven we invulling aan het assortiment, service, aanpak en prijsstelling. Zo komen we gezamenlijk tot de oplossing die het beste bij jullie organisatie past. Dat het dit vrijwel ook altijd een kostenbesparing en verduurzaming van jullie organisatie oplevert is natuurlijk mooi meegenomen.

Glasbewassing en gevelreiniging

De beleving van een gezonde en gastvrije werkplek begint bij de aankomst. Jullie medewerkers komen graag binnen in een schoon & net gebouw. Dat een juiste verzorging van de gevels en glaswerk ook resulteert in een optimale levensduur van het gebouw zorgt voor een win-win. Wij nemen deze werkzaamheden uit handen en werken voor glasbewassing en gevelreiniging met gekwalificeerde onderaannemers. Deze preferred suppliers selecteren wij zorgvuldig op criteria als kwaliteit, duurzaamheid, veiligheidsmaatregelen en betrouwbaarheid. Speciaal opgeleide medewerkers zorgen voor een optimaal resultaat. Daarbij zijn alle medewerkers gediplomeerd en vakbekwaam en onderscheiden zij zich door hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Periodiek en speicialistisch vloeronderhoud

Voor periodiek vloeronderhoud, zoals het strippen en conserveren van linoleum vloeren, maar ook het onderhouden van natuurstenen vloeren, hebben wij een eigen ploeg medewerkers in dienst die hierin gespecialiseerd zijn. Zij beschikken over de juiste opleidingen en kennis van vloersoorten en de behandelmethoden hiervoor.

Specialistisch onderhoud

In onze samenwerking zorgen we voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van ruimtes en apparatuur. In sommige gevallen is dit niet voldoende. Keukenapparatuur, medisch apparatuur en sanitaire voorzieningen zijn daar een belangrijk voorbeeld van. De medewerkers die het specialistisch onderhoud voor hun rekening nemen zijn in het bezit van een VCA-diploma. Door de uitgevoerde periodieke dieptereiniging voldoet jullie apparatuur weer aan de scherpste en meest recente regelgeving. Bijkomend voordeel is dat de technische achteruitgang van jullie apparatuur hiermee ook kan worden voorkomen.

Groen- & terreinonderhoud en gladheidsbestrijding

Wij onderhouden en verzorgen groenvoorzieningen in zowel binnen de panden als op het buitenterrein. Ook het terreinonderhoud is bij ons in goede handen. Daarnaast staan onze medewerkers gedurende de winter paraat voor om in actie te komen bij sneeuw en ijzel.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons team